Φροντίδα Κλουβί για 4 Κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Charlie
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Charlie

PB New Member
Εγγραφή
17 Ιουλ 2017
Μηνύματα
80
Πόλη
Άγιος Δημήτριος
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για την αγορά κλουβιού που θα μένουν 4 κοκατίλ. Βέβαια αυτό θα είναι μέχρι τον νοέμβριο καθώς τα 2 θα δοθούν(το ένα σε εμένα).

Αυτή την στιγμή μπήκαν προσωρινά σε μία ζευγαρώστρα. Αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Να πω πως επειδή δεν είναι για εμένα το κλουβί θα ήθελα να είναι με τις ταίστρες που βάζει το πουλί το κεφάλι μέσα και όχι τα μπολάκια που κρέμονται μέσα στο κλουβί. Φυσικά να έχει ύψος(γύρω στους 60-70 πόντους) και το κατάλληλο βάθος για τις ουρές τους(υποθέτω από 45εκ και πάνω).

Τέλος όσον αφορά την τιμή νομίζω πως δεν μπορούν να δοθούν πολλά. Ιδανικά 40 ευρώ θα ήταν καλά. Νομίζω ότι μέχρι στα 60 μπορούμε να φτάσουμε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
 
Μάλλον δεν ήμουν πολύ σαφής. Τα χωρίσαμε σε μια ζευγαρώστρα. Πιθανολογώ μιας και δεν την έχω δει ότι είναι η κλασσική που γίνεται και διπλή. Αλλά το θέμα είναι ότι ο πατέρας μου δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος. Πρώτον δεν θέλει να έχει ταιστρες-μπωλ. Και επίσης μου λέει πως γενικά είναι στενό και χτυπάνε τις ουρές τους. Τα καγκελα δεν μπαίνουν μέσα στο ταψάκι με αποτέλεσμα όταν φτερουζίγουν, όλα να φεύγουν απο έξω.

Το κλουβί στο οποίο τα είχε όλα μαζί πριν(μαζί με τους γονείς), πληρεί αυτές τις προδιαγραφές που είπα παραπάνω αλλά δυστυχώς το pet shop δεν το έχει πια(Ρόδος γαρ). Νομίζω το είχε πάρει γύρω στα 50ευρώ και είναι διαστάσεων 50χ40χ70 χοντρικά. Και με τα 6 πουλιά μέσα ήταν αρκετό μέχρι να απογαλακτιστούν αλλά τώρα θέλει να τα βάλει ξεχωριστά.

Είπα μήπως έχετε υπόψιν κάτι αλλά το θεώρησα και εγώ δύσκολο. Θα ψάξω και σε συνοικιακά pet shop που έχω εδώ γύρω μπας και βρω τπτ.
 
Πρώτον δεν θέλει να έχει ταιστρες-μπωλ.
Οι χωστές ταΐστρες είναι προβληματικές για τα κοκατίλ γιατί τσαλακώνεται το τσουλούφι τους και γενικά είναι μικρές για παπαγάλους, πέραν των μπάτζις.
 
Εγώ το ξέρω αλλά άντε βάλε μυαλό τώρα στον πατέρα μου. Δεν είναι και το πιο επιθυμητό χαρακτηριστικό του κλουβιού. Κυρίως με το ύψος και το βάθος είναι το θέμα.
Του είπα να πάρει άλλη μία ζευγαρώστρα και να τις ενώσει. Δεν θέλει γιατί το πήρε με κακό μάτι αυτό το κλουβί.:D
 
Τελικά, αφού μίλησε και με ένα φίλο του και του είπε και αυτός τα ίδια για το κλουβί, ενθουσιάστηκε με [page not found]

Εγώ του έδωσα το λινκ σου Μαρία και του είπα να ψάξει και τα υπόλοιπα κλουβιά. Οπότε κάποια στιγμή θα γίνει αγορά.

Σας ευχαριστώ.
 
νομιζω πολη καλη η επιλογη που σου προτεινε η μαρια. εαν καταλαβα καλα ζητε στην ροδο. εαν ναι, καταλαβενω απολυτα τις ελειψης σε διαφορα προιοντα καθως το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζουμε και στην κω. εγω ως λυση βρηκα το ιντερνετ, παραγγελειες απο εκει, και ενα συγκεκριμενο μαγαζι που σε τρεις εργασιμες εχω τα παντα.
 
επειδη ειδα μετα και αυτο που διαλεξε ο πατερας σου η γνωμη μου ειναι επισης πολη καλο.
 
Back
Top