Γενικά Κλουβί και αρσενικά καναρινια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Letkoy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Letkoy

PB New Member
Εγγραφή
22 Σεπ 2019
Μηνύματα
220
Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή. Θα ήθελα να σας αναφέρω τον εξής προβληματισμο μου. Πριν από λίγο καιρό το ενα το ζευγάρι μου έκανε τρία πανέμορφα μωρακια.Αυτή τη στιγμή έχω ένα ζευγάρι καναρίνια που βρίσκονται σε 60αρα ζευγαρώστρα το οποίο τα αυγουλακια που έχει κάνει και τις δυο φορές ( η δεύτερη είναι τώρα) ειναι άσπορα .Αλλο ένα ζευγάρι το οποίο και αυτό το ζευγάρι και τις δυο φορές που έκανε αυγουλακια δεν είχαμε μωράκια. Και το τρίτο ζευγάρι που έχει κάνει τα τρία μωράκια .Το ερώτημά μου είναι το εξής μπορώ επειδή δεν έχω και τον χώρο μέσα στο διαμέρισμα και δεν θελω να τα βγάλω ακόμα έξω στο μπαλκόνι να βάλω στο ενα κλουβί τα δυο αρσενικά με αδιαφανες πλέγμα? Τα δυο θηλυκά μαζί και το ζευγάρι με τα μωρά στο δικό τους κλουβί? Να εκφράσω ότι όλα τα κλουβιά είναι 60αρες ζευγαρωστρες. Σας ευχαριστω παρά πολύ για ολα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Pikika
Καλημέρα.
Ναι μπορείς άνετα να το κάνεις.Μονο το ζευγάρι με τα μικρά να είναι στο δικό του κλουβί.Τα δύο αρσενικά με το χώρισμα και τις θυληκιες στο άλλο χωρίς το χώρισμα.
 
Καλημέρα.
όλα τα κλουβιά είναι 60αρες ζευγαρωστρες
Οι 30 πόντοι της μισής ζευγαρώστρας είναι πολύ μικρός χώρος για να ζει ένα πουλάκι, μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση αλλά σίγουρα χρειάζεται περισσότερος χώρος για να γυμνάζονται και να πετάνε λίγο, μια 60άρα ζευγαρώστρα είναι ιδανική για κάθε αρσενικό όπως επίσης για 2-3 θηλυκά θηλυκά που μπορούν να μπουν μαζί.
 
Back
Top