Κλουβες κλειστου τυπου 80x50x50

Πόλη
Λέρος
Κωδ.
ΑΛΟΠ ΕΟΟ-AL 190
Γεια χαρα!
Η αναπαραγωγηκη περιοδος εχει τελιωσει και αυτο σημενει οτι πρεπει σιγα σιγα να προετημαζομαστε για την αναπαραγωγη του 2009
Εχω ξεκηνησει λυπον την κατασκευη για κλουβες 80x50x50 που αυτες θα τις χρησημοποιησω σαν κλουβες πτυσεως η σαν ζευγαροστρες για καρδερηνες

Υ. Γ. Εχω δοκημασει διαφορες κατασκευες και κλουβες αλλα αυτες μου εχουν κατσει καλητερα και για μενε ειναι η πιο λειτουργηκες!

Σε μερηκες μερες θα στειλω και φωτογραφιες απο τις καινουργιες μου ζευγαροστρες!

Συνημμένα

• 1 005.webp
    1 005.webp
    44,7 KB · Προβολές: 1.188
  • 1 006.webp
    1 006.webp
    48,9 KB · Προβολές: 1.177
  • 1 007.webp
    1 007.webp
    47,8 KB · Προβολές: 1.194
πολυ ωραια η κατασκευη σου! Το χωρισμα που μπαινει;

Γεια και παλι!
Φυλε μου Φωτη αυτες οι κλουβες αν τελικα τις κανω ζευγαροστρες για καρδερηνες δεν χρειαζονται χωρησμα γιατι οι καρδερηνες να αναπαραχθουν θελουν πιο μεγαλα κλουβια απο τα σηνηθησμενα που εχουμε στα καναρηνια μας!

Η κατασκευη ειναι σχετηκα ιδια φυλε Γιωργο μονο που εγω για προσοψη χρησιμοποιηω αυτες τις ετημες απο το εμποριο και το υλικο κατασκευης τους ειναι κοντρα πλακε θαλλασης 12mm

Θανάση 50 εκατοστά είναι το ύψος της πρόσοψης ή το ύψος του κουτιού εσωτερικά;

Εδω ειμαι και παλι!
Οι διαστασεις που εχω δωσει φυλε μου Σταυρο ειναι οι διαστασεις της προσωψης.
Η εσωτερηκη διασταση της κλουβας ειναι 59 cm υψος 80 cm μηκος και 50cm βαθος
Προσπαθω και ψαχνομε διαρκος για το καλητερο στις ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ !

Την προσοψη την εχω πιασει με 1 μικρο λαμακι αυτο το λαμακι το χρησημοποιηουν οι υδραβληκοι ειναι κουλουρα και ειναι γεμετο τρηπες
Εχω δοκιμασει και απλα λαμακια, πιχακια, πεταλουδες, αλλα αυτο το συστημα εσθητηκα ειναι πιο ωραιο και νομηζεις οτι η προσοψη ειναι μονο σφηνομενη στην κλουβα αλλα στην πραγνατηκοτητα ειναι βηδομενη σε 7 συμια και σε 1 στρογκιλο πιχακι στο κατο μερος της προσοψης στο κεντρο οπου χρησημεβει και σαν πατηστρα

Κάλα το μυρίστικα γιατί σε άλλες δουλειές που είχες κάνει είχα δει τις γωνιές και μου άρεσε η πατέντα με τις πεταλούδες ξεβιδώνεις βγάζεις τη πρόσοψη καθαρίζεις, βάφεις άνετα και ωραία τωρα τι γίνεται με αυτό το θέμα;

Θα περνω 1 μικρο σταυροκατσαβιδο και θα ξεβιδονω τις 7 βιδες απο την εσωτερηκη μερια της προσοψης και την βιδα Νο8 στην μεσεα πατηστρα και η προσοψη εφηγε ετσι απλα

Εδω στις φωτο διχνω τα βασικα συμια τα οποια στηρηζετε η προσοψη

Συνημμένα

• 1 008.webp
    1 008.webp
    38,7 KB · Προβολές: 439
  • 1 009.webp
    1 009.webp
    32,3 KB · Προβολές: 445
  • 1 010.webp
    1 010.webp
    34,3 KB · Προβολές: 472
Γεια σας και παλι!
Να 1 μικρο δειγμα για το πως θελω να γηνει το δικο μου εκτρωφιο και αυτα ειναι μονο η αρχη
Πριν απο λιγο τελιωσα το μονταρησμα και με το αποτελεσμα ειμαι τρισευτηχησμενος 😱 και θεωρησα καλο να μιραστω την χαρα μου με σας και να φανταστητε οτι στην σηνεχια θα εχουμε τετια και αλλα πολλα!

Υ. Γ. Εβαλα και τους πρωτους συνγκατηκους μεσα!

Συνημμένα

• 1 011.webp
    1 011.webp
    56,8 KB · Προβολές: 611
Μπράβο σου, πολύ καλή κατασκευή! Με το καλό να τα ολοκληρώσεις όλα. (κάνεις παρέα με τον Μάρκο και τον Γιάννη μήπως 😉 )

Μάλιστα έτσι την έκανες τη δουλειά!
Να σου ζήσουν τα πουλάκια να τα χαίρεσε και να χαίρονται και αυτά το καινούργιο τους σπίτι.

τα κλουβια ειναι πολυ ωραια! Παιδια το καγκελο για τη προσοψη το εχουν τα πετ σοπ?βγενει σε πολες διαστασεις;

Ναι, μπορείς να βρεις σε ενημερωμένα καταστήματα και υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις.

και εδώ.
kiklos.info/shop6/

Σχετικά θέματα

Back