Κλουβες κλειστου τυπου 80x50x50

Nα σου ζήσουν να τα χαίρεσαι και καλές γέννες να έχεις στις καινουργιες σου κλούβες

Μια ερωτηση εχω να κανω επειδη σκεφτομουν να φτιαξω παρομοιες. Τι γινεται με τον φωτισμο σε αυτες τις κλειστου τυπου κλουβες; Δεν ειναι πολυ σκοτεινες αν δεν εχουν η καθε μια την δικη της λαμπα;

Γεια χαρα!
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το φωτησμο της κλουβας φτανει να ειναι βαμενη σε ασπρο χρωμα που εχει την ιδιωτητα να αντανακλα το φως και να μην την σκοτηνιαζει
Ενταξη εγω πρωσοπηκα εχω μεσα στο εκτρωφιο μου και ελενχωμενο φωτησμο και δεν εχω κανενα απολητος προβλημα!

Φυλικα Θανασης Λερος!

Γεια χαρα!
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το φωτησμο της κλουβας φτανει να ειναι βαμενη σε ασπρο χρωμα που εχει την ιδιωτητα να αντανακλα το φως και να μην την σκοτηνιαζει
Ενταξη εγω πρωσοπηκα εχω μεσα στο εκτρωφιο μου και ελενχωμενο φωτησμο και δεν εχω κανενα απολητος προβλημα!

Φυλικα Θανασης Λερος!

Για τι λαμπες μιλας και σε τι αποσταση για να υπολογισω. Εγω χρησιμοποιω της Arcadia στο μικρο μεγεθος που πιστευω θα χρειαζεται μια στην καθε κλουβα γιατι απο αποσταση μου φαινεται οτι δεν θα κανουν και πολλα πραγματα.

Γεια και παλι.
Και εγω Arcadia χρησιμοποιω αλλα τις μεγαλες φθοριου αλλα και παλι πριν τις βαλω ακομα και πολυ πριν τοποθετησω στο εκτρωφειο μου ελενχωμενο φωτησμο δεν ειχα κανενα απολιτος προβλημα
Τωρα η αποσταση που εχω τις λαμπες απο τις κλουβες ειναι 3 μετρα και εχει ιδανηκο φωτησμο για τα πουλια μου!
Αυτο βεβαια μπορει να μην ισχυει σε αλλο εκτρωφειο ειναι αναλογα αν εχεις παραθηρα η ειναι κληστος χωρος!

Σχετικά θέματα

Back