Φροντίδα Κλουβιά ατομικα με συρταρι και με ταιστρες στην πρόσοψη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης takiskl
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

takiskl

PB Member
Εγγραφή
8 Δεκ 2008
Μηνύματα
200
Πόλη
Μαρούσι
Γεια χαρα
μηπως γνωριζει κανεις εαν υπαρχουν στην αγορα κλουβια ατομικα για τα αρσενικα πουλια, που να διαθετουν ομως συρταρι καθαρισμου και τις ταιστρες στο μπροστινο μερος;
Ευχαριστω προκαταβολικα!
 
Καλησπερα:)
Θες να διατυπωσεις αλλιως την ερωτηση σου;
Τι ακριβως εχεις φανταστει οταν λες κλουβια για αρσενικα καναρινια;
 
Καλησπερα:)
Θες να διατυπωσεις αλλιως την ερωτηση σου;
Τι ακριβως εχεις φανταστει οταν λες κλουβια για αρσενικα καναρινια;

Προφανως αυτα τα μικρα που βαζουν τα αρσενικα καναρινια. Τα πολυ μικρα ομως που δεν χωραει αλλο πουλι(ουτε ενα δεν χωραει εκει αλλα..)
 
Καλημερα
εννοω ατομικα κλουβια, οχι τα πολυ μικρα, οπου θα βαλουμε τα αρσενικα πουλια μετα την αναπαραγωγη. Απλα δεν βρισκω με συρταρι και με μπροστινες ταιστρες (λογω χωρου).
 
Με μπροστινές ταΐστρες υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, το δύσκολο είναι το συρτάρι. Αν στο επιτρέπει ο χώρος σου μπορείς να πάρεις πολυόροφα κλουβιά τα οποία είναι πάντα με συρτάρι αλλά λερώνουν πολύ. Μην πάρεις πολύ μικρά κλουβιά ακόμη και τα αρσενικά έχουν ανάγκη να πετάνε λίγο για να διατηρούν τη φόρμα τους 😉
 
Στην αγορά θα βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία σε κλουβια με τις προδιαγραφες που ζητάς. Ομως τα κλουβια με συρτάρι δεν διαθέτουν πάντα ενσωματωμένο πλέγμα πάτου, με αποτέλεσμα τα πόδια των πουλιών να ερχονται σε επαφή με τις ακαθαρσίες τους. Επίσης καποια που εχουν συρτάρι και πλέγμα δεν είναι πολύ βαθιά με αποτέλεσμα να λερώνουν πολύ τους χώρους και αν τα θέλεις για εσωτερικό χώρο σπιτιού, θα πρέπει να είσαι με το σκουπάκι στο χέρι:D Ψαξε αρκετά πρίν αποφασίσεις να παρεις το οποιοδήποτε, αλλα να δώσεις έμφαση στον εσωτερικό χώρο όπως σου προείπαν και άλλα μέλη για να μπορούν τα πουλιά να πετάνε και λίγο και όχι απλα να πηδάνε απο κλαρακι σε κλαράκι!
 
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Να διευκρινισω οτι μιλαω για εξωτερικο χωρο, μιας και ειμαι μπαλκονατος.
Δεν εννοω φυσικα τα μικρα εκθεσιακα κλουβια οπου ισα ισα χωρανε τα πουλια. Αυτο που ψαχνω ειναι ενα κλασικου μεγεθους ατομικο κλουβι που να συνδυαζει τα παραπανω. Αν και εχω ψαξει αρκετα δεν εχω βρει καποιο που να συγκεντρωνει ολα τα "προσοντα" που αναζητω.
Τζωρτζινα εχεις δικιο. Ξεχασα να αναφερω και την σχαρα δαπεδου!
 
Καλημέρα

Λόγω του ότι προμηθεύτηκα πριν από λίγο καιρό ανάλογα με αυτά που ζητάς, εάν το επιτρέπουν οι κανόνες του site ευχαρίστως να σου δώσω κάποια τηλέφωνα να επικοινωνήσεις.
Όντος είναι πολύ πρακτικά και στην διαχείριση του χώρου αλλά και των πουλιών.
 
Θεμη καλημερα
νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα για να ειμαστε σιγουροι στειλε μου με προσωπικο μηνυμα τις πληροφοριες.
Σε ευχαριστω πολυ!
 
αν μπορεις γραψε να ενημερωθουμε και εμεις η στειλε προσωπικο μηνυμα με ενδιαφερεικαι εμενα ευχαριστω εκ των προτερων
 
Καλημέρα

Θα γράψω την εταιρειά μιας και υπάρχει ενδιαφέρον.
Είναι η CULPRET, του Κου Βραχνή.
"https://culpret.gr/birds/baths.html"
Στην 2η Foto το Β & C.
 
Back
Top