Γενικά Κλουβι για τον παπαγαλο μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης crazybill
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

crazybill

PB New Member
Εγγραφή
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
22
Πόλη
Κόρινθος
παιδια αγορασα τον παπαγαλο θα μου τον φερουνε σε μια εβδομαδα ειναι τριων μηνων αμαζονιου Orange Winged και θα πρεπει αμεσα να βρω κλουβι τετιου τυπου MONTANA PARROT CAGE LARGE HEIDELBERG ANTIQUE 90X70X170CM η seapets.co.uk/product-details/stkcode/501303/category/436.html ελλαδα δεν εχω βρει κατι πρπει να με βοηθησετε αν ξερετε καποιο site καταστημα κλπ(αν υπαρχει καποιοσ που να δινει και μεταχειρισμενο κλουβι το συζηταω>ευχαριστω
 
σε μεγαλα πετ σοπ της περιοχης σου μπορεις να βρεις ενα καταλληλο κλουβι για τον παπαγαλο σου
 
αυτα τα 2 δυσκολα θα τα βρεις ελλαδα και ετοιμοπαραδωτα!
αλλα μπορεις να βρεις αλλα παρομοια.ρωτα στα PET CITY , αυτοι εχουν τετοια μεγαλα κλουβια και λογικα θα τα στελνουν και κορινθο, αν εισαι κορινθο, μπες και στο σιτε και τους και ψαξε.
αλλα βιασου γιατι και να το παραγειλεις μεχρι να στο στειλουν να το συναρμολογήσεις δεν εχεισ και πολυ καιρο αφου ερχεται ο παπαγάλος σου σε μια βδομαδα!
αλλιως πηγαινε σε πετ σοπ της περιοχής σου και ζητα να σου δειξουν μεγαλα κλουβια για παπαγάλο. Αν βρεις κατι αντιστοιχο με αυτα που θες παρτο αλλιως ρωτα και αλλου.
αυτοι για να πουλησουν θα σου πουν οτι κανει και ειναι το καταλληλο αυτο που εχουν!
αμα δεν σαρεσει μην το παρεισ! Πηγαινε αλλου.

αν και παλι δεν βρεις, μπορεις να παραγγειλεις ενα απο καποιο πετ σοπ ειτε εδω ελλαδα ειτε απο εξω και παρε ενα μικρο τωρα (30-50 euro)απο εκει καπου μεχρι να ερθει το μεγαλο.
 
Ειναι και τα δυο κλοουβια που διαλεξες τελεια! Μπορεις να χρησιμοποιησεις και πιστωτικη; Αν ναι ριξε μια ματια στο ebay... εδω ειναι το βρετανικο... κοιτα στα κλουβια να λεει Post to : EU ή Worldwide.

http://www.ebay.co.uk/
 
Και εγω που έψαχνα κάτι παρόμοιο για τον ζακό μου τα pet δεν είχαν κάτι τέτοιο ετοιμοπαράδοτο (στην πόλη μου τουλάχιστον). Μου το παραγγείλανε και σε 15 εργάσιμες μέρες το είχα:)
 
το δευτερο montana cage άμα κάποιος ενδιαφέρεται το έχω δει σε ένα πετ στον οροπό
 
Back
Top