Φροντίδα Κλουβι για lovebirds

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mariah
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mariah

PB Member
Εγγραφή
13 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.011
Πόλη
Περιστέρι
Παιδια γεια σας και παλι. Οπως σας ειχα πει θελω να παρω ενα ζευγαρι Lovebirds και ειμαι σε αναζητηση κλουβιου. Σ'ενα πετ σοπ που πηγα σημερα ειχε αρκετα κλουβια της Κλουβοτεχνικης. Και θα ηθελα τη βοηθεια σας για καποια πραγματα.

1)Τι γνωμη εχετε για τα ξυλινα κλουβια; Στο πετ σοπ ειχε ξυλινα κλουβια με γαλβανιζε συρμα. Μαλλον ηταν γαλβανιζε δεν ηταν σιγουρος ο πετ σοπας.😕

2)Υπαρχουν γαλβανιζε κλουβια; Ο πετ σοπας μου ειπε οτι δεν υπαρχουν διοτι δεν συμφερει στις εταιρειες να τα φτιαχνουν.😕Και αν υπαρχουν γαλβανιζε ποια ειναι η διαφορα τους απο τα νικελ; Γυαλιζουν λιγοτερο; Απο ποιοτητα ξερω.

3)Για τα νικελ κλουβια τι γνωμη εχετε; 😕

Σας ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα.Απλα θελω να προσφερω στα Lovebirds ο,τι καλυτερο!
 
Μαράκι γειά σου,
χαίρομαι πολύ που το ψάχνεις το θέμα.
Άποψή μου είναι να πάρεις ένα κλουβι που δεν σκουριάζει, να είναι αρκετά ψηλό αλλά και ευρύχωρο μιας και στα Lovebirds αρέσει πολύ να σκαρφαλώνουν, να παίζουν και να κρύβονται. Αν μπορείς να διαθέσεις λίγα χρήματα και χώρο παραπάνω, θα σου πρότεινα να το ψάξεις όσο μπορείς περισσότερο ώστε να φτάσεις στην πιο άνετη και μακρόχρονη λύση.
Μπορείς να πάρεις πολλέςιδέες απο εδώ:
Parrotshop.de - Futter, Papageienbedarf, K?fige und Volieren
Επίσης να ξέρεις ότι μπορείς να ζητησεις να σου δειξουν τον καταλογο του κατασκευαστη κλουβιων και να παραγγελεις σε πετ. :)
Καλή επιτυχία!
 
Σιγουρα αυτο που ψαχνω ειναι ενα ανετο κλουβι για τα παπαγαλακια μου. Επειδη εχω μπερδευτει ομως ρωτωντας στα πετ σοπ.Αλλα μου λεει ο ενας και αλλα ο αλλος. Ποια κλουβια δεν σκουριαζουν; Τα γαλβανιζε ή τα νικελ?Υπαρχουν ομως γαλβανιζε; Διοτι μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν.
 
Back
Top