Αναπαραγωγή Κλούβα ή κλουβί;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης zefyri
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Όταν βγάλω τα τρία μικρά από τους γονείς τους αφού απογαλακτοπιούνται σιγά σιγά - έπονται και τα υπόλοιπα εννέα μικρά - το σωστό ποιο είναι;
Α)Να τα βάλω ένα - ένα μόνο του σε κλουβί και για πόσο;
Β)Να τα βάλω και τα τρία μικρά σε ένα μεγάλο κλουβί και για πόσο;
Γ) Να τα βάλω σε κλούβα πτήσης 1χ0.80χ0.80 όπου μέσα βρίσκονται άλλα μεγαλύτερα καναρίνια, μια καρδερίνα, ένας φλώρος ένα λούβαρο και ένα σκαθρί;
Ή μήπως υπάρχει και τέταρτη επιλογή;

Το Β είναι σωστό φίλε αρκεί να είναι μεγάλο κλουβί να μπορουν να πετάνε τα μικρά.
Τα μικρά επίσης κάτι που ξέχασα να πω και συμπληρώνω τώρα,ξεχωριστά απο κάθε γέννα!

εγώ νομίζω χωρις να ειμαι σιγουρος ότι α)αν τα βαλεις μαζι με άλλα μεγαλυτερα πουλια ισως δεχονται επιθέσεις απο τα μεγαλυτερα β)ισως είναι νωρίς να τα βάλεις σε ένα μικρό κλουβί ακομα και γ)το καλύτερο ειναι να τα βάλεις σε καποια κλούβα μόνα τους η σε μεγαλύτερο κλουβί για να εξοικιοθουνε με το πέταγμα

• Like
Αντιδράσεις: zefyri
Και εγώ εκτιμώ πως το Β) είναι το σωστότερο, αλλά πόσο καιρό να τα αφήσω εκεί; Η κλούβα - έκανα λάθος πριν στις διαστάσεις - είναι ύψος 1,80 επί 0.80 επί 0.80 και εκεί βάζω τα 20 περίπου πουλιά που διαθέτω, τώρα είναι 14 γιατί τρια ζευγάρια τα εχω ξεχωρισει για αναπαραγωγή. Πότε μου προτείνεται να βάλω τα μικρά μέσα; Μετά από ένα δύο μήνες ή αργότερα;
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Φίλε τα πουλάκια άστα για 40 μέρες, αλλά όπως σου είπα απο το κάθε ζευγάρι ξέχωρα!

Εγω θα σου προτεινα και μια τεταρτη επιλογη η οποια ειναι να τα βαλεις σε μια κλουβα μονα χωρις αλλα μεγαλυτερα σε ηλικια πτηνα( ωστε να δυναμωσουν τα φτερα τους και να αποφυγεις τις επιθεσεις).Αργοτερα αν θες βαλτα σε μονα κλουβια ιδιαιτερα αν θες να τα μαθεις φωνες.

Back