Κλουβιά Κλούβα για τα Gouldian μου

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα σε όλους ! Οπως αναφέρθηκα σε προηγούμενο μου ποστ ,σταμάτησα την αναπαραγωγή των Gouldian και έχω κρατήσει 10 που θα γεράσουν με μένα . Θέλω να καταργήσω τις ξεχωριστές 76ρες και ν αγοράσω μια όπου θα μπουν όλα μαζί εκτός απροόπτου 😅 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποια απ αυτές για να πάρω γνώμες ; Σ αυτές που αναφέρονται για παπαγάλους θα πάρω τηλ να ρωτήσω για το διάκενο ανάμεσα στα κάγκελα ,μην είναι μεγάλο και προκύψει πρόβλημα.

Συνημμένα

• IMG_9762.webp
    IMG_9762.webp
    87,3 KB · Προβολές: 27
  • IMG_9763.webp
    IMG_9763.webp
    88,5 KB · Προβολές: 27
  • IMG_9755.webp
    IMG_9755.webp
    55,6 KB · Προβολές: 25
  • IMG_9756.webp
    IMG_9756.webp
    43,8 KB · Προβολές: 27
@Irene chatzimichail
Καλησπερα
Τα προιοντα της εταιρειας petland (που δειχνεις απο το κυπριακο μαγαζι) εχουν κακιστο site ως προς πληροφορια και manual για τα κλουβια
Θα δοκιμασω να στειλω mail μπας και απαντησουν
Το ιδιο κακο site εχει το μαγαζι επισης.Δεν ειναι @PetBirds :-)
To Birdmarket.gr ακομα χειροτερο και μαλλον μεταπουλαει αν κρινω απο τον χρονο παραδοσης.
θα χρειαστω λιγο χρονο μπας και σου βρω τον κατασκευαστη και απευθειας λεπτομερειες για το διακενο στα κλουβια αυτα

Συνημμένα

• 1737129213845.webp
    1737129213845.webp
    1,1 KB · Προβολές: 9
@Irene chatzimichail
καλησπερα Ειρηνη.
Τις italgabbie κλουβες, την συστοιχια την εχεις ακομα ?
Υποθετω θα καλυπταν τις αναγκες αλλα δεν βολευουν σαν διαστασεις η στην χρηση ειχαν θεματα?

@filomathis καλησπέρα Νίκο ,τις έδωσα 3 μήνες μετά .. δεν με βόλεψαν καθόλου μα καθόλου ,το ρόλο με το τράβηγμα άφηνε πάντα τσόφλια ή πούπουλα στα κενά του ..οι λευκές λαμαρίνες ήθελαν συνέχεια καθάρισμα πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να βάζω συνεχως τα χέρια μέσα στα πουλιά και να τα αναστατώνω σε περίοδο αναπαραγωγής και κάθε «δωματιάκι» είχε δύο πόρτες όπου στη μία έμπαινε η φωλιά και στην άλλη θα έπρεπε να κάνω όλους τους χειρισμούς αυτούς εσωτερικά. Τα πουλιά είχαν μάθει σε ανοιχτές πλευρές και έβλεπα εκεί μέσα πως ήταν αναστατωμένα και όχι τόσο συγκεντρωμένα στη διαδικασία αναπαραγωγής. Μου φαινόταν ένα παγωμένο αντικείμενο ,σαν κλωβοστοιχια όπως στις κότες αυγοπαραγωγής. Τελικά κατέληξα σ αυτήν που έχει πολύ καλές διαστάσεις ,περιμένω να έρθει αυτές τις μέρες ..

Συνημμένα

• IMG_9980.webp
    IMG_9980.webp
    87,1 KB · Προβολές: 22
Ειρήνη δεν θα κάνουν αυγά ή δεν θα ζευγαρώνουν αν είναι αρσενικά και θηλυκά παρέα;

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back