Ασθένειες Κοιμάται στην ταίστρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Το μπατζι μου παει στην ταιστρα, καθεται κανονικα αλλα αντι να φαει, ακουμπαει το κεφαλι του στους σπορους και ξαπλωνει εκει-κοιμαται! Αυτο να υποθεσω δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο..
 
Ειρήνη, κάνε αν θέλεις σε παρακαλώ τη χάρη σε όλους και κάθε απορία που έχεις, γράφε την στο σωστό φόρουμ με βάση το περιεχόμενο του μηνύματος. Στην προκειμένη περίπτωση, υποθέτω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο μήνυμα αφορά στις ασθένειες των παπαγάλων.

Σε αυτήν την περίπτωση, προϋπόθεση για τη δημοσίευση του μηνύματος είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες που petbirds.gr/community/threads/Πριν-κάνετε-μια-ερώτηση-περί-ασθένειας.18794/. Περιγραφές του τύπου "Μια μερα χωρις να με φρικαρει αυτο το πουλι" δεν δίνουν την παραμικρή ιδέα σε κάποιον που θέλει να βοηθήσει, όχι απλά για το ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά ούτε καν για το ποιο είναι το είδος του πουλιού στο οποίο αναφέρεσαι ώστε να προσπαθήσει να συμπεράνει για να σε βοηθήσει.

Την επόμενη φορά σε παρακαλώ να είσαι περισσότερο σαφής για να μας βοηθήσεις να σε βοηθήσουμε.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Τι ώρα πάει και κοιμάται; Πιο σημαντικό είναι αυτό, παρά η "τσαχνπινιές" που κάνει γιατί είναι παιχνιδιάρικο έτσι κι αλλιώς απ' ότι ξέρουμε γενικά από τα θέματά σου. Μήπως πρέπει να συνδυάσεις αυτή την συμπεριφορά με την αφαίρεση της κρυψώνας;

Κάθεται πολλή ώρα μέσα στην σκηνή του
 
Σταυρο, ειναι η πρωτη φορα που εγινε και επισης ειμαι απο κινητο σημερα οποτε δεν ειναι τοσο ευχρηστο ωστε να καθομαι να ελενχω που δημοσιευω τα μυνηματα :) Και τελος παντων αποψη σου οτι ειναι δημοσιευμενο σε λαθος ενοτητα αλλα με το σκεπτικο οτι δεν ειναι καποια ασθενεια αλλα μια περιεργη συμπεριφορα θα μπορουσε να δημοσιευτει και εδω
Οσο για την ασαφεια του μηνυματος, το διορθωσα
Μαρια, το εκανε το μεσημερι σημερα για μερικη ωρα.. Και δεν ξερω λες; Παντως δεν νομιζω οτι προλαβε να 'κολλησει' με τη σκηνη επειδη με το που τον ειδα να καθεται μεσα του την εβγαλα! Οταν καθεται μεσα στην ταιστρα τι μπορω να κανω, να την βγαζω;
 
Ειρήνη μου, ο ανώμαλος ύπνος παραπέμπει ευθέως σε σύμπτωμα ασθένειας και κριτήριο είναι η λειτουργικότητα του φόρουμ σε σχέση με μέλη που αναζητούν απαντήσεις σε συμπτώματα. Δεν είναι θέμα άποψης είναι θέμα εύρυθμης και εύχρηστης λειτουργίας.
Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες των κινητών αλλά εφόσον ένα θέμα δεν είναι επείγον μπορείς να το ποστάρεις όταν βρίσκεσαι στον υπολογιστή σου.

Τώρα εσένα το πουλάκι πήρε έναν υπνάκο το μεσημέρι, κάτι που συμβαίνει και υπό φυσιολογικές συνθήκες και δεν είναι απαραίτητα σύμπτωμα.
Την σκηνή νομίζω την είχες και πριν διαπιστώσεις ότι μια μέρα καθόταν και κοιμόταν μέσα.
Άρα μπορεί να υπήρξε συνήθεια.
Γνώμη μου απλά να το βγάζεις από την ταίστρα όταν το βλέπεις χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαίτερα.
Μήπως το δωμάτιο που τον έχεις είναι ιδιαίτερα θορυβώδες και δεν του επιτρέπει να χαλαρώσει;
Τι ταίστρα είναι; Η κλασσική εξωτερική;
 
Ειμαι ολη μερα μαζι του οποτε νομιζω οτι αν ειχε μανια με τη σκηνη θα το ειχα δει, πρεπει να συνεβη μονο μια φορα.. Το δωματιο δεν ειναι θωρυβωδες οχι, ισα ισα που κοιμαται αρκετες φορες μεσα στη μερα χωρις να φαινεται να τον ενοχλει κατι. Οι ταιστρες ειναι εξωτερικες..
 
Απ' όσο καταλαβαίνω από τα άλλα θέματά σου, είναι ένα υγιές πουλάκι. Το να ρίχνει κανέναν υπνάκο εφόσον είναι αεικίνητος είναι λογικό. Παρατήρησέ τον σχολαστικά μήπως προσέξεις κάτι άλλο.
Από διατροφή του προσφέρεις ποικιλία;
 
Back
Top