Αναπαραγωγή Κοκατίλ αναπαραγωγή μέσα στο σπίτι το χειμώνα

giannisvlg

PB Member
Εγγραφή
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.588
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σας ηθελα να κανω μια ερωτηση.Τα παπαγαλακια μπορω να τα ζευγαρωσω το χειμωνα μεσα στο σπιτι σωστα;Αν ναι θα πρεπει να τα εχω με πανι απο πανω.Διατροφικη προετοιμασία κανω απο ιουλιου για τον Σεπτέμβρη.
 
Θεωρητικά, αναπαραγωγή σε εσωτερική εκτροφή μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα στα περισσότερα είδη παπαγάλων. Τώρα το "μέσα στο σπίτι" είναι πολύ γενικό. Κοινόχρηστοι χώροι με αρκετή φασαρία και κίνηση δεν είναι κατάλληλοι (το σαλόνι για παράδειγμα). Σε ποιο χώρο έχεις σκοπό να κάνεις την αναπαραγωγή; Με πανί γιατί να τα σκεπάζεις;
 
Καλησπερα και παλι μα ρωτησω αναπαραγωγή το χειμωνα μεσα στο σπιτι αν κανω πρεπει οταν σκοτιαναζει κατα της 6 με 7 και ποιο νωρις να αναβω καποιο φως;
 
Ίσως να χρειάζεται να ανάβεις το φως και όλη μέρα ανάλογα τον καιρό. Αν έχει σύννεφα τότε θα μπαίνει πολύ λίγο φως μέσα στο δωμάτιο, οπότε θα είναι μονόδρομος να μένει ανοιχτό το φως. Για το θέμα με το πανί εσύ θα πρέπει να αξιολογήσεις την κατάσταση ανάλογα τη φασαρία και την κινητικότητα στο δωμάτιο. Προσωπικά, πάντως, είμαι κατά της συμβίωσης στο υπνοδωμάτιο ανθρώπων και κατοικίδιων.
 
Δεκτα ολα αυτα που λες.Αλλα το γιατι αυτο σχετικα με το το δωματιο και τα κατοικίδια
Ίσως να χρειάζεται να ανάβεις το φως και όλη μέρα ανάλογα τον Προσωπικά, πάντως, είμαι κατά της συμβίωσης στο υπνοδωμάτιο ανθρώπων και κατοικίδιων.
 
Back
Top