Ασθένειες Κοκατίλ κάθεται ήσυχο, τρώει λίγο και πάλι δεν ακούγεται καθόλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Veratom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Veratom

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιαν 2024
Μηνύματα
2
Καλημέρα αυτή είναι η Λάιλα την έχουμε ένα χρόνο και είμαι οικογένειά μας .έχει λδυο με τρεις μέρες που κάθεται ήσυχη μόνη της τρώει λίγο και πάλι τα ίδια δεν ακούγεται καθόλου η φωνούλα της σας παρακαλώ βοηθήστε με
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα.
Την αφήνετε να βγαίνει από το κλουβί ?
Άλλαξε κάτι στην διατροφή της ?
Ακολουθεί το πρόγραμμα Ανατολής Δύσης στον ύπνο της ?
Οι κουτσουλιές της είναι φυσιολογικές ?
Ανέβασε φωτογραφίες (μέγεθος έως 1Mb) από τις κουτσουλιές για να σου πουν την γνώμη τους οι φίλοι που ασχολούνται με παπαγάλους.
 
Ναι την βγάζουμε κάθε μέρα δεν έχει αλλάξει διατροφή σήμερα είναι ακόμα χειρότερα θέλει να τρώει τις πετρούλες που τις βάζω για τα κακακιατης αλλά δεν τρώει τα κακακια της.οσο την έβλεπα από μακριά είναι σαν να τρέμει( είναι μέσα στο σπίτι)
[automerge]1706733910[/automerge]
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ όχι ο ύπνος της η αλήθεια είναι ότι είναι στο δωμάτιο του παιδιού μου και συνέχεια ανοιγο κλείνουν τα φώτα. Λέτε να φταίει αυτό? Αλλά γιατί τρέμει?
[automerge]1706734014[/automerge]
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ δεν μπορώ να στείλω φωτογραφίες προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα
 
Τελευταία επεξεργασία:
[automerge]1706735007[/automerge]
τις πετρούλες που τις βάζω για τα κακακιατης
???????????
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ναι την βγάζουμε κάθε μέρα δεν έχει αλλάξει διατροφή σήμερα είναι ακόμα χειρότερα θέλει να τρώει τις πετρούλες που τις βάζω για τα κακακιατης αλλά δεν τρώει τα κακακια της.
Φαντάζομαι οι πετρούλες είναι ζεόλιθος.
όχι ο ύπνος της η αλήθεια είναι ότι είναι στο δωμάτιο του παιδιού μου και συνέχεια ανοιγο κλείνουν τα φώτα. Λέτε να φταίει αυτό? Αλλά γιατί τρέμει?
Αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Το πτηνό χρειάζεται 12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΝΟ. Το βράδυ θα πρέπει να το μεταφέρεται σε ήσυχο χώρο και να σκεπάζεται συγκεκριμένη ώρα. Το να έχει τεχνητό φως όποτε καπνίσει στον φροντιστή και το να μην έχει σταθερό ύπνο είναι ένας από τους λόγους που θα μπορούσε να δημιουργήσει ψυχικά τραύματα στο πτηνό, αλλά και να το βάλει σε μια αποδιοργανωμένη κατάσταση συνεχούς πτερόρροιας που το καθιστούν απελπιστικά ευάλωτο σε αρρώστιες. Επίσης τι διαστάσεις έχει το κλουβί του και τι τροφή τρώει;
 
Καλησπέρα.
Αλλά γιατί τρέμει?
Η καλύτερη λύση θα είναι να εξεταστεί το πουλάκι από ένα Κτηνίατρο με γνώσεις στα πουλιά.
 
Back
Top