Γενικά Κοκατίλ και ταξίδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Lioui
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Lioui

PB New Member
Εγγραφή
24 Ιαν 2020
Μηνύματα
176
Πόλη
Λάρισα
Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπόν , φέτος ο Λιούις θα έρθει μαζί μας διακοπές και με πληροφόρησαν ότι στο ξενοδοχείο που θα πάμε έχουμε και ακόμη ένα κοκατιλ , οπότε ο Λιούι θα έχει και παρέα!
Το ταξίδι θα είναι περίπου 5 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο! Η θέση του λιουη είναι ανάμεσα από τα παιδιά μου!
Το κρίσιμο ερώτημα! Να τον έχω σκεπασμένο η' όχι; Συνήθως δεν τον σκεπάζω! Κλιματισμό στο αυτοκίνητο ανοίγω;
 
@Lioui έχουν ευαίσθητο αναπνευστικο, καλύτερα να μην το σκεπασεις γιατί μάλλον δε θα μπορεί να αναπνεύσει εύκολα. Καλύτερα να έχεις ανοιχτό τον κλιματισμό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: lina
Να τον έχω σκεπασμένο η' όχι;
Μπορείς να σκεπάσεις την πάνω πλευρά και τα πλαϊνά του κλουβιού για να μην το ''χτυπάει'' ο ήλιος, η μπροστινή πλευρά ελεύθερη για να μπορεί να βλέπει.

Καλό ταξίδι!
 
Καλημέρα. Εγώ έκανα αυτό που σου είπε ο Ιωάννης (μετά την συμβουλή του βέβαια) και απλά είχε ανοιχτό στο πλάι λίγο ο γιος μου για να τους μιλάει και να τα ηρεμεί. Το κλιματιστικό είναι απαραίτητο αλλά να μην είναι πάνω τους. Καλό ταξίδι και να περάσετε όμορφα!
 
Ακριβώς ότι είπαν και τα παιδιά πιο πάνω έκανα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σε ταξίδι 4 ωρών συνολικά.
Εννοείται τροφή και νερό, για προστασία του αυτοκινήτου και για κάθεται ίσια το κλουβί βάλε μια πετσέτα και αν μπορέσεις δέσε σφιχτά με τη ζώνη το κλουβί ώστε να μην κουνιέται το κλουβί
 
Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπόν , φέτος ο Λιούις θα έρθει μαζί μας διακοπές και με πληροφόρησαν ότι στο ξενοδοχείο που θα πάμε έχουμε και ακόμη ένα κοκατιλ , οπότε ο Λιούι θα έχει και παρέα!
Καλύτερα αν σκοπεύεις να τα φέρεις σε επαφή να μην το κάνεις για τυχόν ασθένειες που μπορεί να μην ξέρουν ούτε οι ιδιοκτήτες του. Καλά να περάσετε όλοι!🙂
 
Πολύ τυχερός ο Λιούις, δεν θα ξέρει που να πρώτο πάει 😁.
Τίς άκρες από τα δερματικά πρόσεξε μόνο. Γτ άμα τις έκοψες με ψαλίδι ή κοφτακι, γίνονται ξυράφια. Καλύτερα με ξυράφι τέλειος σύριζα, και λίγο με τον αναπτήρα.
 
Back
Top