Φροντίδα Κοκατίλ μένει με κλειστά μάτια κατά τη διάρκεια της ημέρας

Εγγραφή
31 Αυγ 2017
Μηνύματα
8
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Συμπλήρωσαμεε με τον Ρίο (κοκατηλ )4 μέρες μαζί νευρικός αρκετά ακόμα και λογικό ! Αλλά παρατήρησα πολλές φορές που καθομαι μαζί του έχει κλειστά τα μάτια του και τα 2 η το ένα ανοιχτό και το άλλο κλείστο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό! Αυτό γίνετε στην διάρκεια της μέρας! Δείχνει κάτι αυτό;
 
Αλλά παρατήρησα πολλές φορές που καθομαι μαζί του έχει κλειστά τα μάτια του και τα 2 η το ένα ανοιχτό και το άλλο κλείστο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό! Αυτό γίνετε στην διάρκεια της μέρας! Δείχνει κάτι αυτό;
Παίρνει έναν υπνάκο :) Αν δεν είναι φουσκωμένος και υποτονικός μην ανησυχείς. Έχει στρες και υπερένταση και ίσως κουράζεται αρκετά. Όταν σε βλέπει να κάθεσαι ηρεμεί λόγω της ακινησίας σου και αναπαύεται.
Είναι νωρίς ακόμα να ξεθαρρέψει. Να σου ζήσει!
 
Ναι με προβληματίζει που αρκετές φορές έχει ανοιχτό το ένα και κλείστο το άλλο! Δείχνει όντος κουρασμένος!Όταν πλησιάζω Στ ο κλουβί επίσης και κάθομαι λίγο κάνει κίνηση προς τα καγκελακια να με τσιμπήσει!
 
Ναι με προβληματίζει που αρκετές φορές έχει ανοιχτό το ένα και κλείστο το άλλο!
Σε κάποιο θέμα είχε αναφερθεί αυτό. Πως τα πουλιά δηλαδή μπορούν να κοιμούνται με τον μισό εγκέφαλο και γι' αυτό παρατηρείται αυτό. Συμβαίνει κυρίως σε περιόδους που βρίσκονται σε εγρήγορση, όταν είναι αναγκασμένα να πετούν για πολλές ώρες κτλ.
Η επιθετικότητα είναι απόλυτα φυσιολογική, είσαι "εχθρός", άγνωστη απειλή. Πρέπει να είναι πολύ μαλακές οι κινήσεις σου και ο τόνος της φωνής σου.
Προς το παρόν για καμιά δεκαριά μέρες, μόνο αλλαγή τροφής και νερού και στον ίδιο χώρο να του μιλάς. Καμιά άλλη κίνηση προς το κλουβί. Έχεις χρόνο, κάνε υπομονή μην τον "στραβώσεις" :)
 
τεσσερις μερες μικρο το χρονικο διαστημα. Προτεινω απολητη ηρεμια, αστον να σε ψαξει αυτος, συγουρα θα το κανει οχι αυριο ομως. αστον να συνηθηση τον χωρο, μονο ταισμα καθαρισμα τιποτε αλλο. αστον να περιεργαστη τον χωρο. και οχι εκτος κλουβιου εαν δεν προσαρμωστη. Οχι βιασινες χρυσος κανονας. εχω την αισθηση οτι ειναι στρεσαρισμενος, και οταν βρησκη χρονο ριχνει εναν αστραπιαιο υπνακο.
 
Back
Top