Ασθένειες Κοκατίλ με αραιωμένο φτέρωμα

xristos1971

PB New Member
Εγγραφή
17 Απρ 2018
Μηνύματα
13
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
rsz_img_20180420_10361.webp αν κάποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε να επανέλθει το φτέρωμα τον αγοράσαμε απο pet shop

μας είπε ότι είναι ενός χρόνου
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι άρρωστο, φαίνεται κι απο τον τρόπο που έχει τα φτερά του (λίγο ανοιχτά), αλλα ίσως δεν φαίνεται καλά λογώ φωτογραφίας.
Καλύτερα όμως να μεταφερθούμε σε άλλο θέμα.
 
Το φτερωμα του ειναι σε κακη κατασταση και οχι απλα αραιωμενο! Σιγουρα εχει ταλαιπωρηθει και πιθανον να το εχουν μαδησει και τα αλλα που ηταν πιθανον μαζι του! Σιγουρα καλο θα ηταν να το δει καποιος γιατρος! Απο κει και περα μπανακια, σωστη διατροφη με λαχανικα, φρουτα, αυγοτροφη για να παρει τα πανω του!
 
Απο κει και περα μπανακια, σωστη διατροφη με λαχανικα, φρουτα, αυγοτροφη για να παρει τα πανω του!
και σίγουρα ένα κατάλληλο μεγαλύτερο κλουβί. Αυτό που φαίνεται είναι πολύ μικρό, εκτός και εαν είναι το μεταφορικό του.
 
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πήγαμε στο γιατρό και μας έδωσε αντιβίωση και από δευτέρα θα πάρουμε ένα φάρμακο για το στρες. Η διάγνωσή του ήταν ότι είναι πολύ στρεσαρισμένη κάνουμε αυτά και ελπίζουμε να συνέλθει γρήγορα
 
Χρήστο να χαίρεστε το πουλάκι κι εύχομαι να γίνει γρήγορα εντελώς καλά και να το έχετε μαζί σας για πολλά - πολλά χρόνια.
Αλλά πες μου.
Σε ποιον γιατρό πήγατε;
Έκανε εξετάσεις στο πουλί; κι αν ναι, τι είδους; (κουτσουλιές...)
Διέγνωσε κάποια μολυσματικά στοιχεία πάνω του, π.χ. Βακτήρια, μύκητες.ή απλώς συσχέτισε τα ορατά συμπτώματα με κάποιες ασθένειες;
Τι αντιβίωση σας έδωσε και με τι δοσολογικό σχήμα και για πόση διάρκεια;
Διέγνωσε καθόλου εξωπαράσιτα (π.χ. ψείρες...)
Και επίσης πες μας...
... Τις διαστάσεις του κλουβιού του
... Τη μάρκα της τροφής που του δίνετε...
... Αν του δίνεις βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πρόσθετα συμπληρώματα διατροφής (με τις μάρκες του, τη συχνότητα χορήγησης κλπ)
Και...
όσο θα παίρνει αντιβίωση, προσπάθησε να μην του δώσεις τίποτα πρόσθετο σε χορταρικά, φρούτα, κηπευτικά, ζεόλιθο, καρβουνάκι, κόκκαλο σουπιάς, ασβέστιο υγρό, ειδικά αν η αντιβίωση θα χορηγείται μέσα στην ποτίστρα του.
 
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρων πήγαμε σε κτηνίατρο εξετάσεις δεν έκανε απλά συσχέτισε τα ορατά συμπτώματα. Η αντιβίωση είναι το aviomycine της TAFARM προληπτικά μας έδωσε το pinex spray να ψεκάσουμε το κλουβί μήπως υπάρχουν παράσιτα. Οι διαστάσεις του κλουβιού είναι 43-28 και ύψος 50 cm. Η τροφή είναι χύμα από το petshop. Μαύρα σπόρια και σουσάμι. Έχουμε δώσει μαρουλάκι και μπρόκολο. Βιταμίνες και κάτι άλλο πρόσθετο δεν έχουμε δώσει. Και πάλι σας ευχαριστώ γιατί οι πληροφορίες που δίνουν είτε από το petshop ή ο γιατρός είναι ελάχιστες. Δεν διευκρινίζουν τι ακριβώς χρειάζεται το παπαγαλάκι μας.
 
Back
Top