Ασθένειες Κοκατίλ με λερωμένη αμάρα

Gogou Maria

PB New Member
Εγγραφή
16 Φεβ 2021
Μηνύματα
306
Πόλη
Κρηνίδες
Καλημέρα παιδιά το νέο μέλος μας ο μπαμπινο έκανε την ανάγκη του και είναι λερωμένο είναι φυσιολογικό; Είναι 4 μηνών από ότι με είπε ο πετ σοπας ή πρέπει να ανησυχήσω;
 

Συνημμένα

  • Image20221.webp
    Image20221.webp
    69,2 KB · Προβολές: 113
  • Image20222.webp
    Image20222.webp
    64,5 KB · Προβολές: 33
Συμβαίνει να μην ξέρει ένα νεαρό πτηνό να μην καθαρίζεται σωστά. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για κοκατίλ αλλά αν είναι πρόσφατα απογαλακτισμένο η αλλαγή στην διατροφή επίσης προκαλεί μια αναστάτωση μέχρι να το συνηθίσει ο οργανισμός. Σίγουρα δεν θα επαναπαυομουν σητν θέση σας, αλλά δεν είναι λόγος πανικού όπως για ενήλικο πτηνό. Βεβαιωθείτε μόνο ότι πίνει λίγο, να αναπληρώσει τα υγρά του.
 
@Gogou Maria πλαστικοπιημένα χαρτιά δνε βοηθούν στην μελέτη κουτσουλιάς. Δοκιμάστε με χαρτί εκτυπωτή ή κουζίνας, θα φαίνεται πόσο απλωνονται τα ούρα. Εκεί που είναι οι κουτσουλιές δεν μοιάζουν κακές για την περιορισμένη μου εμπειρία, ίσως λίγο υγρές, αλλά σωστά σχηματισμένες. Υπαρχει όμως ένα τμήμα κάτω από εκεί που λέει 8.79 που μοιάζει να έχει λεκέ από υγρό. Είναι νερό αυτό που έπεσε ή ήταν κι αυτό κουτσουλιά, αλλά μόνο με ούρα?
 
Oι κουτσουλιές του δεν είναι κακές. Δώστου μερικές ημέρες να προσαρμοστεί. Απο φαγητό άστον μόνο με τα σποράκια του κι αν δίνεις πέλλετς και πέλλετς. Θέλω να πω μόνο στεγνά χωρίς λαχανικά φρούτα για καμια εβδομάδα να δεις πως θα πάει.
 
@Tony Forpus εύχομαι να μην γίνει κάτι. Άλλωστε το κρατάω και σε καραντίνα αυτή την φορά. Την αλπίνο δεν την είχα σε καραντίνα όταν την αγόρασα από το ίδιο πετ σοπ και την έβαλα κατευθείαν με τον Πίκατσου μου που μας άφησε 💔
 
Back
Top