Ασθένειες Κοκατίλ με φαλάκρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ria87
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ria87

PB New Member
Εγγραφή
27 Σεπ 2021
Μηνύματα
1
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα! Σας παρακαλώ θα ήθελα τα φώτα σας. Μου φέρανε από το εξωτερικό ένα κοκατιλ. Δεν είχα ποτέ παπαγάλο και μου φαίνονται όλα βουνό. Έχω ρίξει πλ διάβασμα όλες αυτές τις μέρες. Το κοκατιλ μου είναι 1 έτους (τόσο μου είπαν ότι ειναι),αλλά είναι λίγο άγριο να το πω ,φοβισμένο να το πω. Σίγουρα δεν είναι ταισμενο από χέρι όμως. Αυτό το θέμα άρχισα να το λύνω. Αυτό που με απασχολεί, είναι το κεφαλάκι του που έχει σχεδόν φαλάκρα.. αυτό οφείλεται στο ότι αλλάζει φτερά η πιθανως εχεί κάποια ασθένεια ?
 

Συνημμένα

  • 20210925_161620.webp
    20210925_161620.webp
    46,6 KB · Προβολές: 12
Μήπως είναι αρκετά μικρότερο σε ηλικία και τώρα αρχίζουν να του βγαίνουν τα πούπουλα; Για να δούμε τι θα απαντήσουν και τα άλλα μέλη.
 
Πότε σου το έφεραν? Το πουλάκι δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση υγείας. Αν δεν είναι εμφανώς άρρωστο και να κοιμάται μέσα στην ημέρα, θα του έδινα 1-2 εβδομάδες με καλο φαγητό (συσκευασμένη επώνυμη τροφή κι όχι χύμα), καθαρό κλουβί και ήλιο για λίγη ώρα καθημερινά (κατα προτίμηση πρωινές ώρες με μισό κλουβί στον ηλιο μισό στη σκιά). Αν δεις και δεν αρχίσει να παίρνει τα πάνω του θα πρέπει να βρεις γιατρό να το πας να το εξετάσει. https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/

Απο που απο το εξωτερικό σου το έφεραν;
 
Back
Top