Γενικά Κοκατιλ 4,5 μηνών έξω στο μπαλκόνι

Gogou Maria

PB New Member
Εγγραφή
16 Φεβ 2021
Μηνύματα
306
Πόλη
Κρηνίδες
Καλημέρα παιδιά πλέον τον αλπίνο τον έχω δύο εβδομάδες μπορώ να τον βγάζω έξω στο μπαλκόνι όταν έχει ήλιο; Την Πίκατσου την βγάζω με το Μπάτζι μαζί γιατί ήταν νωρίς να βγαίνει το αρσενικό.
 

Συνημμένα

  • 322e-min.webp
    322e-min.webp
    156,8 KB · Προβολές: 18
Μπορεις να την βγαλεις εξω στο μπαλκονι αρκει να ειναι πρωτα απ ολα ασφαλες απο τυχων ατυχηματα και δες οταν ειναι στο μπαλκονι, αν τρομαζει. Αν τρομαζει τοτε δεν ειναι ακομα η ωρα να την εχεις στο μπαλκονι.
 
@Natalie08 για το αρσενικό μιλάμε; Την θηλυκιά την βγάζω εδώ και καιρό. Το αρσενικό με είπαν ότι είναι νωρίς αλλά έχει ωραίο καιρό και γι'αυτό ρωτάω
 
@meniam μέχρι στιγμής που βγάζω την θηλυκιά μου είναι όλα μία χαρά μαζί τους κάθομαι και πίνω καφέ
 
@Gogou Maria είναι μέχρι να γίνει το κακό. Επειδή έχω άσχημη εμπειρία σε αυτό το θέμα στο λέω, δευτερόλεπτα χρειάζονται για να γίνει το κακό, ή πρέπει να είσαι συνέχεια μαζί τους στο μπαλκόνι ή να κάνεις κάτι για να μην κινδυνεύουν
 
@Gogou Maria συγγνωμη νομιζα οτι αναφεροσουν στην θυληκια.. Απο την στιγμη που το μπαλκονι σου δεν προστατευει τα κοκατιλ πρεπει να κανεις κατι αμεσα, αλλιως δεν θα τα βγαζεις στο μπαλκονι οταν δεν εισαι σπιτι ή οταν απασχολησε με κατι αλλο. Μπορεις να τα βγαζεις αν τα παρατηρεις ή οταν θελεις να βγεις κι εσυ εξω.
 
Back
Top