Θα ήθελα τη γνώμη σας αν είναι σωστό αυτό που έκανα ή όχι. Δεδομένου ότι έχω αρκετά και διαφορετικά λαχανικά και θα ήθελα το καναρίνι να παίρνει θρεπτικά συστατικά από μεγαλύτερη γκάμα λαχανικών, έφτιαξα μια μίξη, όπου την έβαλα στο ψυγείο και του δίνω λίγο καθημερινά. Το κοκτέιλ περιλαμβάνει: Καρότο, παντζάρι, σταμναγκάθι, γαϊδουράγκαθο, κουνουπίδι, φύλλο μπρόκολου, γλυστρίδα, σπανάκι, λάχανο. Τα έβρασα για περίπου 6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα άλεσα στο μούλτι, χωρίς όμως να λιώσουν, ίσα να τεμαχιστούν αρκετά. Μπορεί να φαίνονται πολλά τα υλικά, αλλά έκανα ποσότητα που χωράει σε μικρό ταπεράκι για να μου κρατήσει μια βδομάδα. Η ανταπόκριση από το καναρίνι είναι πολύ θετική και δείχνει να του αρέσει. Να το συνεχίσω λοιπόν αυτό ή να αρκούμαι απλώς σε ένα τεμάχιο φρέσκου λαχανικού κάθε φορά;