Γενικά Κολύμπι στην ταιστρα

Αα μάλιστα. Το έχω πάθει με τα ζεμπρακια μου αυτό. Ωραίο καναρινακι φαίνεται. Να το χαίρεσαι! Θα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο κλουβί όμως. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία που να φαίνεται ολόκληρο; 🙂
 
Συνήθως αυτή τη θέση παίρνουν όταν φοβούνται όχι όταν ψάχνουν για τροφή..

Δεν το ήξερα αυτό, σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Η αλήθεια είναι ότι εγώ το στρεσαρα...
Ήταν η μέρα που έπρεπε να βάλω τη πομαδα για την ποδάγρα. Πράγμα στο οποίο αντιδρά πολύ άσχημα γενικά, παρόλο που προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομη... Είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει...
Και ήταν και η μέρα γενικού καθαρισμού... Επομένως όντως το ταλαιπώρησα αρκετά σήμερα... :/
[automerge]1559570850[/automerge]
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία που να φαίνεται ολόκληρο; 🙂


Ναιπ...
(Απλά αν πρόκειται για την ποτίστρα... Την βάλαμε εκεί γιατί το κλουβί είναι κρεμασμένο στον τοίχο και δεν μπορεί να μπει παράλληλα με την πατηθρα)

63812
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το stick αυτό να το πετάξεις. Δεν χρησίμευει σε τίποτα παρά μόνο να βλάπτει αργά την υγεία του πουλιού. Οι πατήθρες θα πρέπει να αντικατασταθουν με ξύλινες, και να μπουν σε σωστή διάταξη, μιας και οι πλαστικές δεν είναι καθόλου καλές για τα ποδαράκια του. Η τροφή είναι χύμα; Εάν ναι να την αντικαταστήσεις άμεσα με κάποια επώνυμη συσκευασμένης εταιρίας.
 
Εντάξει! το στικ έφυγε!(ούτως ή άλλως δεν το τίμησε και πολύ 😂)
Πατηθρες ξύλινες έψαξα εξαρχής όταν το αγόρασα... Ή έστω πλαστικές στρογγυλές...
Όμως στο pet shop απ' όπου το πήρα:
α) Είχε ξύλινες, απλά όχι στη διάμετρο που θα ήταν κατάλληλες για καναρίνι...
β) όταν ζήτησα κάτι ανάλογο σε πλαστική (έστω στρογγυλή) μου έδωσε αυτές... Εκείνη την ώρα βέβαια του είπα για αυτό που διάβασα, ότι δηλαδή οι διακλαδώσεις καταπονούν τις αρθρώσεις κλπ.. Ωστόσο, μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι όλα τα πουλιά έχουν τέτοιες πατηθρες... Δεν επέμεινα εκείνη την ώρα... Οπότε ναι...
γ) αυτές τις μέρες (αφορμωμενη την εμφάνιση της ποδαγρας) θα αλλάξω γενικά τα εξαρτήματα του κλουβιου, ενώ θα πάρω και δίπλα σετ... Θα πάω σε διαφορετικό μαγαζί. ελπίζω εκεί να βρω :)

Η τροφή είναι συσκευασμένη :)

Τέλος, νόμιζα ότι η διάταξη με τρεις πατηθρες ήταν δύο κάτω και μια πάνω...
(Τουλάχιστον έτσι τις βάζαμε και εμείς πάντα)...
Θα ξανατσεκαρω, όμως, το άρθρο του φόρουμ για το στήσιμο του κλουβιου και θα διορθώσω αν κάτι είναι λάθος... (Δυστυχώς η ποτίστρα δεν μπορεί να πάει αλλου)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και την παρέμβασή σας!

Καλό απόγευμα. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το συγκεκριμένο κλουβάκι είναι μικρό για τρεις πατηθρες. Θέλει μία κάτω και μια πάνω. Κάτι σαν αυτό : 63816
Να προσέξεις μόνο να μην τις βάλεις πολύ πίσω (ώστε να μην ακουμπάει η ουρά στα κάγκελα και χαλάει) αλλά ούτε και πολύ μπροστά (ώστε να μην μικραίνει ο ζωτικός χώρος)

Καλό απόγευμα και σε εσένα 🙂
 
Back
Top