Γενικά Κομμένα φτερά σε lovebirds

Christos1964

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2016
Μηνύματα
223
Πόλη
Αθήνα
σημερα εβγαλα τα lovebirds μου απο το κλουβι για πρωτη φορα και διαπιστωσα οτι δεν μπορουν να πεταξουν αρκετα καλα. Οταν τα επιασα στα χερια μου ειδα οτι τα φτερα τους ειναι κομμενα εκτος απο τα ακριανα. μιλησα αμεσως με το κυριο που μου τα εδωσε και μου ειπε οτι το εκανε για να μην μπορουν να πεταξουν και φυγουν. αφησε μονο τα 3 της ακρης. ειναι σωστο αυτο;
ποτε θα ξαναβγουν τα φτερα τους;
αυτο μου μοιαζει σαν ακρωτηριασμος ή μηπως ειμαι υπερβολικος;
ας μου απαντησει καποιος πανω σε αυτο το θεμα
 
Είναι μια τακτική που έχει εφαρμογή σε όλους σχεδόν τους παπαγάλους.
ποτε θα ξαναβγουν τα φτερα τους;
Αμέσως μετά την πτερόρροια.
Θα πέσουν τα κομμένα και θα βγουν νέα, ολόκληρα και όμορφα.
 
Φυσικά έπρεπε να σε έχει ενημερώσει.
Γενικά είναι κάτι που γίνεται. Άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε ως εκ περισσού. Υπάρχουν πολλές γνώμες και έχουν γίνει κατ' επανάληψη πολλές συζητήσεις επί του θέματος, με βασικότερη αυτό το γκάλοπ .
Όταν τα φτερά κόβονται σωστά, ξαναμεγαλώνουν μην ανησυχείς.
 
Δεν είσαι υπερβολικός. Από τη στιγμή που τα προόριζε για πώληση ή τέλος πάντων όχι για δικά του, έπρεπε να σε ρωτήσει ή έστω να σε ενημερώσει.
 
Τα πουλια ειναι 4 μηνων και δεν τα αγόρασα, μου τα χαρισε ενας γνωστος που εχει μανια με την αναπαραγωγη πουλιων. Οταν τα ειδα ηταν σε κλουβι, δεν δαγκωνουν καθολου αλλα ακομα να με συνηθησουν, με φοβουνται. Περναμε φαση προσαρμογης ολοι μας. Εχω και ενα σκυλο σπιτι ο οποιος δεν τρεφει και τα καλυτερα συναισθηματα ακομα για τα πουλακια. Ευχομαι να πανε ολα καλα
 
Εχω και ενα σκυλο σπιτι ο οποιος δεν τρεφει και τα καλυτερα συναισθηματα ακομα για τα πουλακια.
Πρόσεξε το σκυλάκι, ποτέ ελεύθερα τα πουλιά παρουσία του σκύλου και ποτέ μόνα τους μαζί του ακόμα και στο κλουβί αν το φτάνει.
 
Αυτο εννοειτε. Ασχολουμε περισσοτερο μαζι τους οταν το σκυλι βγαινει βολτα
 
Τα πουλάκια σίγουρα θα τρομάζουν με το σκυλί, προσπάθησε να βρίσκονται σε μέρος που δεν περνάει συχνά ο σκύλος κοντά στο κλουβί τους... Με προσοχή και προσπάθεια όλα θα πάνε καλά!
 
Back
Top