Πώληση Κονουράκια αρσενικό και θηλυκό

Wind-sa

PB Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.021
Πόλη
Αθήνα
Δυστυχώς αναγκάζομαι να δώσω τα παπαγαλάκια μου. Τον Απόλλων (Polly) και την Άρτεμης (Arti).

Painted Conure (Pyrrhura picta) αρσενικό και θηλυκό με DNA test (αδέρφια). Τα πουλια είναι με ελληνικά δακτυλίδια, τα έχω από το 2010 από την ηλικία 3 μηνών στο σπίτι. Ήμερα και χαδιάρικα αλλά δεν έχουν χάσει ένστινκτο αναπαραγωγής, (ζευγαρώνουν που κι που, έχουν κάνει και αυγά, αλλα δεν τους αφίσα να κλωσήσουν).

Τα δίνω λόγο που κάνουν πολύ φασαρία και εκτός που μου κάνουν παρατήρηση οι γείτονες έχω κουραστεί κι εγώ από τις φωνές. Τα έχω στο ίδιο δωμάτιο με τα παραδείσια πουλιά και τα τρομάζουν.

Τα πουλια είναι σε αριστη κατάσταση φτερώματος κι υγείας. Τρώνε όλα - φρούτα, λαχανικά, σπόρια, pellets. Θέλουν πολύ απασχόληση, έχουν συνηθίσει κάθε βραδυ έξω στο ωμο. Είναι ευαισθητα και θέλουν προσοχή από τη πλευρά του κατόχου για να μην πάθουν κατάθλιψη και να μην μαδηθούν.

Είναι σχετικά σπάνιο είδος του Pyrrhura parakeet, θα ήταν ωραία αν κάποιος θα μπορούσε να τους βρει ταίρι του ιδιου είδος (και όχι απλά Green Cheek ή Maroon Billied Conure) και να καταφέρει να βγάλει μικρά.

Επίσης δένονται με τον άνθρωπο αν ασχολείστε με αυτά. Είναι καλά πουλια για συντροφια. Δεν είναι κατάλληλα για παιδιά, επειδή αν κάτι δεν τους αρέσει δαγκώνουν και ξέρουν να προστατέψουν το εαυτό τους. Θα δοθούν μαζί με το κλουβί τους μεσαίων διαστάσεων.
Το άτομο που θα τα πάρει πρέπει να είναι έτοιμο να αντέξει φασαρία και δυνατές φωνές. Όταν είναι στο ωμο σας δεν φωνάζουν, όμως όταν είναι στο κλουβί μονα τους καμια φορα τους πιάνει άσχημα.

Μου είναι δύσκολο να τα αποχωρήσω. Έχω περάσει πολλά χρονια με αυτά. Θα μου λείψουν. Όμως πιστεύω πως πρέπει να το κάνω.

Θα δοθούν σε υπεύθυνο άτομο μετά τη συζήτηση σε τιμή 200 ευρώ. Έχω περισσότερες φωτογραφίες των παπαγάλων στο profile μου. Όλες ερωτήσεις σε pm.

Painted-Conure.webp Pyrrhura-picta.webp Screen-Shot-2016-02-28-at-8.53.webp Screen-Shot-2016-02-28-at-8.54.webp


 
Ενδιαφέρομαι πολύ.
Δόθηκαν πριν ένα μήνα.
Μπορείτε να τα θαυμάσετε στο Πάρκο Αναψυχής ΙΠΠΟΚΑΜΗΛΟΣ στη Πάτρα που διαθέτη ζωολογικό κήπο και μεγάλα κλουβιά πτήσεις με παπαγάλους.
Η αγγελία μπορεί να κλείσει. Ευχαριστώ.
 
Back
Top