Φροντίδα Κοντάρι με γάντζο για κρέμασμα κλουβιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tasos269
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπορεις να φτιάξεις αυτο που θελεις με ενα ξύλινο σκουποξυλο ή κονταρι με ενα καρφι στην ακρη καρφωμένο λοξα.
 
Ψαχνω ενα κονταρι το οποιο να εχει στην ακρη ενα γατζο ,για να κρεμαω τουλαχιστον τα μονα κλουβια
καλησπερα @tasos269 Ορθοστατη για κλουβια ψαχνεις η καποιο μεσο ωστε να κρεμας ξεκρεμας (ανεβοκατεβαζεις) τα κουβια απο την θεση τους στον τοιχο?
Αν μιλαμε για το δευτερο σεναριο οντως με ενα σκουποξυλο/κονταρι που μπορεις να προσαρμοσεις εναν γαντζο μονο ή διπλο αναλογα με το διακενο που εχεις για να ειναι πιο σταθερο απο καρφιγια να μην εχεις και κανα ατυχημα.
πχ γαντζοι
η εναλλακτικα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν μιλαμε για το δευτερο σεναριο οντως με ενα σκουποξυλο/κονταρι που μπορεις να προσαρμοσεις εναν γαντζο μονο ή διπλο αναλογα με το διακενο που εχεις για να ειναι πιο σταθερο απο καρφι για να μην εχεις και κανα ατυχημα.
Τοτε τα πραγματα ειναι απλα ☝️και πολυ οικονομικα.Απλα τεσταρε την σταθεροτητα με αντιστοιχο βαρος.Μην εχεις καποιο ατυχημα και ψαχνεις τον κατοικο του κλουβιου.Κριμα θα ειναι.
 
@tasos269 επειδή με την χρήση κ το βάρος του κλουβιού, η ένωση με το γατζάκι μπορεί να ξελασκαρει, τσεκαρε το κάθε φορά που θα το χρησιμοποιήσεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
@tasos269
και στο μυνημα μου (#5) αλλα και στο μυνημα της @MARY58 (#7) προτεινουμε την δοκιμη για την σταθεροτητα ωστε να μην εχεις αθελα σου ατυχημα με το κλουβι. Δεν αμφισβητουμε τις κατασκευαστικες ικανοτητες κανενος. Εχεις πολλα κλουβια? Ασχολεισαι με καναρινια ? με ιθαγενη?
Ευχαριστω
 
Καλησπέρα,Το γάντζο είναι τριπλό και ταιριάζει ακριβώς στα κενά των κλουβιων. Εκτός από τις 60ρες που έχω έχω και 3 κλουβιά μονα με αρσενικούς και είναι αυτά που μου κάνουν την ζωή δύσκολη, έπρεπε να παίρνω σκάλα για να τα κρεμάω στο σημείο που ήθελα.Εχω μόνο μαλινουα
Ευχαριστώ για τις συμβουλές όλων
 
Εχω μόνο μαλινουα
Να τα χαίρεσαι και να φροντίσεις να διατηρήσεις την καθαρότητα της ράτσας γιατί πρόκειται, κατά την γνώμη μου, για την σπουδαιότερη ποικιλία στα καναρίνια φωνής.
 
Back
Top