Διατροφή Κορν φλεικς στη διατροφη κοκατιλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης akis07
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

akis07

PB Member
Εγγραφή
27 Νοε 2008
Μηνύματα
185
Πόλη
Πάτρα
καλημερα παιδια! Να σας ρωτησω μπορω να βαλω λιγα κορν φλεικς μαζι με το φαγητο στο κοκατιλ μου; αν ναι τι πρεπει να προσεξω στα συστατικα; σας ευχαριστω για αλλη μια φορα
 
Mπορεις να του δινεις τα ολικης αλεσης καλυτερα. Οχι να γεμιζεις την ταιστρα του με αυτα, απλα ως λιχουδια μερικα στη διαρκεια της ημερας. Εαν του αρεσουν πολυ τοτε κρατησε τα να του τα δινεις απο το χερι σου για να σε βοηθησουν στην εκπαιδευση. Και το δικο μου κοκατιλ τα λατρευε τα κορν φλεικς και με ειχαν βοηθησει πολυ. :)
 
Ευχαριστω Ανεστη.Λυθηκε και η δικια μου απορια. Θα δινω και εγω λιγα στα Lovebirds μου. Ηθελα να το ρωτησω και εγω αυτο.
 
ναι ομως δεν εχουν πολυ ζαχαρη; και απ'οτι ξερω δεν κανει και τα ολικης εχουν
 
Ολικης εννοουσα τα light αυτα πως τα λενε τα χωρις ζαχαρη. Εμεις αυτα εχουμε στο σπιτι. Δεν ειναι τοσο γλυκα αλλα και παλι, γι αυτο σου προτεινα να τα δινεις με μετρο.
 
οκ θα το δοκιμασω τωρα... Θα τα πουμε για τα αποτελεσματα.
α και κατι αλλο εχουν θρεπτικη αξια;
 
Απο καλαμποκι ειναι φτιαγμενα... Φυτικες ινες οτι αλλο γραφει το κουτι της συσκευασιας... :D
 
Το μούσλι πώς φαίνεται σαν ιδέα; Έχει δοκημάσει κανείς;
 
Παιδια καλη ιδεα ειναι και το κρητικο παξιμαδι. Πλουσιο σε φυτικες ινες. Το βρεχετε να μαλακωσει και τους βαζετε την ψιχα. Πλουσιο διατροφικα.
 
Εγώ δείνω στον δικό που και πού και το βουτάει μόνος του στο νερό για να το μαλακώσει... 😀
 
Εχω και δει και βιολογικα κορν φλεικς σε καποια σουπερ μαρκετ εκει που εχουν τα βιολογικα προιοντα. Μηπως αυτα ειναι καλυτερα και δεν εχουν ζαχαρη;
 
θα βγω λιγο off... Καλαμποκι πως ακριβως δινουμε;βραστο;και το καστανο πσητο ή βραστο;
 
θα βγω λιγο off... Καλαμποκι πως ακριβως δινουμε;βραστο;


Μπορεις και ωμο με τη ροκα Αγγελε. Τα κρατας και απασχολημενα να το ξεσπυριζουν και αυτα θα το βρουν πολυ διασκεδαστικο. Μπορεις να το βρεις σε σουπερ μαρκετ, πλυνε το καλα και κοψε μια ροδελα και βαλτους. Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ για το φανε ολο και συντομα χαλαει. (περιπου 1 εβδομαδα) αν δεις και εμφανιζονται τελειες μαυρες η σκουρο πρασινο πεταξε το. επισης μπορεις να το μυρισεις, αν χαλασει μυριζει καπως σαν ξινο. :)

Μπορεις βεβαια και το κατεψυγμενο ετοιμο απο το σουπερ μαρκετ ψημενο η βρασμενο η και ωμο, πλυνε το λιγο πρωτα. Να αποφευγεις τις κονσερβες. 😉
 
θα βγω λιγο off... Καλαμποκι πως ακριβως δινουμε;βραστο;και το καστανο πσητο ή βραστο;
Στους Ζακό, τα βιβλία λένε, καλαμπόκι λίγο βρασμένο & το κάστανο βρασμένο, ξεφλουδισμένο, μέσα στο μπωλ με την τροφή ή με τα φρούτα τους.
 
σημερα εβαλα πρωτη φορα κορν φλεικς στα κοκατιλ μου αλλα δεν τα πειραξαν καθολου!😕
 
Γιάννη τι είδους κορν φλέικς τους έβαλες; Μήπως τους έβαλες αυτά που είναι με ζάχαρη ή σοκολατένια και γι' αυτό δεν τους άρεσαν;
Αν πάλι τους έβαλες απ' τα κανονικά (χωρίς ζάχαρη κτλ)... Μπορεί να μην δοκίμασαν επειδή τους τα έβαλες για πρώτη φορά. Βάλε μερικές φορές ακόμα και δες αν θα δοκιμάσουν.
 
Αν θέλουν τσιμπάνε, τα έβαλες ανάμεσα στη βασική τους τροφή; Δίνεις όλα τα υπόλοιπα τα απαραίτητα;
 
Back
Top