Ασθένειες Κρυωσε απο το μπανιο ή κουραστηκε το κοκατιλακι μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARAKI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MARAKI

PB Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
243
Πόλη
Έδεσσα
γεια σε ολους! Πριν λιγο εκανα το μικρο(1,5) μου το κοκατιλακι μπανιο.. Πριν το βγαλω απ το νεροχητη αρχισε να κληνει τα ματια του κ να τρεμει, το σκουπησα καλα με πετσετα.. Εχουν περασει 20 λεπτα στεγνωσε μολις τωρα αλλα απο την στιγμη που τον εβγαλα καθεται ακηνητο τρεμει κ ανοιγοκληνει τα ματια, τορα εχει στεγνωσει αλλα παλι ετσι.. Μονο τιναχτηκε κανα 3 φορες.. Τι επαθε;κουραστηκε...ή κρυωσε;
 
Μάλλον σοκαρίστηκε. Το μπάνιο είναι μιά καινούρια γι' αυτό εμπειρία. Επίσης καλύτερα θα ήταν να το κάνεις μπάνιο το μεσημέρι που δεν υπήρχαν κρύα ρεύματα αέρα. Ίσως δεν έπρεπε να το πιέσεις ακόμα. Προτείνω πάντως την επόμενη φορά να χρησιμποιήσεις ψεκαστήρι, αλλά να σταματήσεις αν το δεις να αποτραβιέται ή να τρομάζει.
 
ΤΟ ΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙ κ του αρεσαι πολυ γιαυτο σκευτικα να το παω στον νεροχυτι αλλα μαλλον με το ψεκαστυρι το απολαμβανει καλυτερα..σευχαριστω πολυ!
 
Αν ειναι κρυωμενο θα το καταλαβεις αν εχει καταρροη απο τα ρουθουνια φταρνισμα και μερικες φορες δακρυσμενα ματια. Σε αλλη περιπτωση και εγω νομιζω πως ειναι απλα στρεσαρισμενο οπως ειπε και η Μαρια!
 
Η βρυση δεν τους αρεσει. Το χω παρατηρησει σοτν κικικι. Τρελαινεται μολις δεις βρυση.

Το ψεκαστηρι ομως εχει αλλη αισθηση και τους αρεσει πολυ.
 
ναι μονο το ψεκαστηρι... Τελικα αυτο κρατησε μερικα λεπτα δεν ηταν για πολυ μαλλον εχεται δικιο στρεσαρηστηκε, αρρωστο παντως δεν ειναι
 
Back
Top