Κτηνιατρικό Κέντρο Μιχάλης και Βανέσσα Μάντακα

Κτηνιατρικό Κέντρο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής με ιατρούς τους Μιχάλη και Βανέσσα Μάντακα. Το κτηνιατρείο παρέχει υπηρεσίες υγείας - φροντίδας και σε κατοικίδια ζώα (όχι και πτηνά).

Κτηνιατρείο Μάντακα​

Tο κτηνιατρικό κέντρο λειτουργεί από το 1983 από τον Κτηνίατρο Μιχάλη Μάντακα, και πρόσφατα έχει πλαισιωθεί και από την Κτηνίατρο Βανέσσα Μάντακα.

Βασικός στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητος, σε όλα τα ζώα συντροφιάς, τόσο συνηθισμένων (σκύλος-γάτα), όσο και μη συνηθισμένων ειδών (μικρά θηλαστικά, πουλιά *, ερπετά και αμφίβια).

Ο εξοπλισμός του ιατρείου είναι σύγχρονος και πλήρης, (Πλήρες αιματολογικό, χειρουργικό, υπέρηχοι, ακτινολογικό, ενδοσκοπήσεις), προσφέροντας τη δυνατότητα άμεσης διαγνωστικής και θεραπευτικής ετοιμότητας και παρέμβασης σε κάθε περιστατικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΤΗΝΑ. Περισσότερες πληροφορίες.

Παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας - φροντίδας​

Στο κτηνιατρείο παρέχονται οι εξής υπηρεσίες υγείας και φροντίδας για κατοικίδια ζώα και πτηνά:
  • Παθολογικά
  • Ογκολογικά
  • Οφθαλμολογικά
  • Δερματολογικά
  • Καρδιολογικά
  • Νευρολογικά
  • Εσωτερική Παθολογία
  • Γενικές Εξετάσεις
  • Χειρουργικές Επεμβάσεις
  • Προηγμένες διαγνωστικές εξετάσεις
  • Εμβολιασμοί
  • Καλωπισμοί

Επικοινωνία​

Τηλ.: 2102826969
Κιν.: 6979079291
Κιν.: 6973341148
Fax: 210 283 0511
email: [email protected]
email: [email protected]
Ιστοσελίδα: Κτηνιατρικό Κέντρο Μιχάλης και Βανέσσα Μάντακα
Facebook: Κτηνιατρικό Κέντρο Μιχάλης και Βανέσσα Μάντακα

Προτείνετε τον κτηνίατρό σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι.
 

Συνημμένα

  • Κτηνιατρείο_Μιχάλης_Βανέσσα_Μάντακα.webp
    Κτηνιατρείο_Μιχάλης_Βανέσσα_Μάντακα.webp
    25,2 KB · Προβολές: 0
  • Mantakas-ergastirio.webp
    Mantakas-ergastirio.webp
    23,1 KB · Προβολές: 0
  • Mantakas-grooming.webp
    Mantakas-grooming.webp
    31,5 KB · Προβολές: 0
  • Mantakas-reception.webp
    Mantakas-reception.webp
    35,8 KB · Προβολές: 0
  • Mantakas-xeirourgeio.webp
    Mantakas-xeirourgeio.webp
    51,2 KB · Προβολές: 0
Αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψη μου στο συγκεκριμένο κέντρο και συγκεκριμένα από την κ. Βανέσσα Μάντακα η οποία ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

Η Κα. Μάντακα, έχει απόλυτη επίγνωση του αντικείμενου που αφορά στα καναρινιά (και γενικά στα πτηνά) και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο εξέτασε το καναρίνι μου άλλα και από τις συμβουλές της οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Εξέτασε το πουλάκι κοιτώντας αμάρα, κοιλιά και θώρακα, το ψηλάφισε, το έβαλε στο αυτί της για να το ακούσει και επίσης πήρε δείγμα από τα περιττώματα του και τα εξέτασε στο μικροσκόπιο.

Έχει μεγάλη γνώση γύρω από τα διάφορα διατροφικά σκευάσματα που υπάρχουν στο εμπόριο καθώς και γενικότερα για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των πτηνών.

Η πρόσβαση και το παρκάρισμα είναι εύκολα και δυο μαγαζιά ποιο πέρα υπάρχει Pet-shop όπου μπορεί κάνεις να προμηθευτεί τα οποία θεραπευτικά σκευάσματα χορηγηθούν.
 
Ένα από τα καλύτερα Κτηνιατρικά Κέντρα που διαθέτει πολύ καλό εξοπλισμό και δεν παρέχει περίθαλψη μόνο στα ζώα όπως σκύλος και γάτα αλλά και στα πουλιά, ερπετά κλπ που στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις κάτι τόσο καλό για το κατοικίδιο σου (Εκτός από σκύλο-γάτα).

Συγχαρητήρια!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Σε επίσκεψη στην κυρία Βανέσσα Μάντακα, η γιατρός εξέτασε από απόσταση τον παπαγάλο, είδε με φακό τα μάτια του, τη μύτη του, εξέτασε σε μικροσκόπιο κουτσουλιές, τον παρατήρησε αρκετή ώρα (οφείλω να πω πως αν και μαδημένο το πουλί, δεν είχε κάποια εμφανή συμπτώματα και πράγματι έδειχνε υγιές και καλοδιάθετο).

Μας είπε πως δεν ήθελε να τον αγχώσει (αφού έδειχνε υγιές).

Δεν είμαι γιατρός, αλλά ως θεατής στην επίσκεψη αυτή, δεν μου έδωσε την εντύπωση μιας σχολαστικής εξέτασης, κυρίως βάσει της προηγούμενης άσχημων συνθηκών ζωής του, που ως αποτέλεσμα είχε το πουλί να μαδιέται (και να αυτοτραυματίζεται όπως τελευταία απεδείχθει).

Σε επίσκεψη σε άλλον γιατρό (λόγω προβλήματος του αναπνευστικού, μάθαμε πως βρέθηκαν πληγές κάτω από τα φτερά πτήσης, κάτι που ''δικαιολογείται'' να υπήρχε καιρό πριν, από το μάδημα που συνηθίζει να κάνει εδώ και μήνες-χρόνο).
 
Η πρώτη εντύπωση από την κα. Βανέσσα Μαντακα ήταν πολύ καλή. Είχαμε ένα θέμα με το αναπνευστικό του θηλυκού μας budgie.

Το σημαντικό για εμένα είναι ότι είμασταν και εμείς μέσα την ώρα της εξέτασης. Ήταν τόσο ήρεμη με τα πουλάκια, που όταν τα έβαλε πίσω στο κλουβί, συνέχιζαν να καλλωπίζονται και δεν έδειχναν καθόλου φοβισμένα. Μας εξήγησε τα πάντα με υπομονή και απαντούσε σε ότι ερωτήσεις κάνανε τα παιδιά μου.

Το κόστος ήταν τόσο χαμηλό που δεν το πίστευα και παρόλο που εξέτασε και τα δύο budgie μας, χρέωσε μόνο το ένα που είχε πρόβλημα.

Επίσης, εκτίμησα το γεγονός ότι μου ζήτησε να της τηλεφωνήσω τέσσερις μέρες μετά (κατά τη διάρκεια της θεραπείας) για να μάθει αν βλέπουμε κάποια καλυτέρευση. Ήταν δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και να σημειωθεί ότι η γιατρός ήταν έγκυος.

Στο αποτέλεσμα τώρα, η Μπέλα συνήλθε, αναπνέει πολύ καλύτερα και κελαηδάει/φωνάζει όπως πριν.

Να διευκρινίσω ότι είχα επισκεφτεί για το ίδιο πρόβλημα άλλο κτηνιατρικό κέντρο και η διάγνωση ήταν ότι δεν έχει τίποτα.
 
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Μάντακα, μας ενημέρωσε ότι το ιατρείο δεν αναλαμβάνει πλέον πτηνά διότι έπρεπε να μειώσει το ωράριο εργασίας της για προσωπικούς λόγους.
 
Back
Top