Γενικά Κτύπησα πουλάκι

takis1964

PB Known Member
Πόλη
Αρτέμιδα
Πηγαινοντας σημερα μοτο εκδρομη Επιδαυρο σε αγροτικο δρομο κινουμενος ανάμεσα σε αλλες 5 μηχανες, ένοιωσα ενα κτυπο στον ωμο μου, κοιταω καθρεπτη κ βλεπω κατι να πεφτει στον δρομο! Το περιβαλλον ηταν γεμάτο ζουζουνια μαμουνια και σκεφτομενος θετικα λεω θαναι καμμια ακριδα μεγαλη, δεν ηθελα καν να σκεφτω οτι πουλακι επεσε επανω μου! Στην ταβερνα του χωριου μου λεει ενας φιλος, κτυπησες ενα πουλακι! Το ειδες του λεω; ναι μου λεει, να και τα αιματα στο μπουφαν σου! Πραγματικά κοιταζοντας τον ωμο μου ειδα ξέραμενο αιμα με μικρα κολλημενα πουπουλακια! Μου χάλασε ολη η διάθεση! Πρωτη φορα μου συνεβη στα τοσα κμ που εχω κανει εως τωρα.
Σκεφτηκα καποιο μικρο σε ηλικια πουλακι να πετα ανεμελα κ να πεφτει επανω μου! Σκεφτηκα προς στιγμη οτι ισως εζησε και απλως τρανταχτηκε με το κτυπημα αλλα το αιμα παλι ηταν αδιάψευστος μαρτυρας του σκληρου γεγονότος! Τι να πω παιδιά, στεναχωρηθηκα πολυ!

Αχ βρε Τάκη. Κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ χτες...
Μην στεναχωριέσαι, ατύχημα ήταν. Τουλάχιστον δεν το έκανες εκ προθέσεως σαν μερικούς μερικούς.
Ότι έγινε έγινε τώρα. Μην στεναχωριέσαι.

Άσχετο. Γράφεις με το ίδιο nickname σε άλλο φόρουμ; Με σκούτερ...
Ναι
[automerge]1558205053[/automerge]
Αχ βρε Τάκη. Κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ χτες...
Μην στεναχωριέσαι, ατύχημα ήταν. Τουλάχιστον δεν το έκανες εκ προθέσεως σαν μερικούς μερικούς.
Ότι έγινε έγινε τώρα. Μην στεναχωριέσαι.
Σε ευχαριστω για την συμπαρασταση! Γενικα εχω δει στην ζωη μου ατυχηματα με ζωα κ δεν θαθελα ποτέ να εμπλακω σε αυτα αν και καποια οπως ειπες ειναι αναπόφευκτα! Ειδικα σε τετράποδα ειναι πολυ δραματικα τα γεγονοτα!

Λυπάμαι πολύ. Θα πρέπει να είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός. Το ξέρεις ότι δε φταις βέβαια, ούτε και το έκανες εσκεμμένα, αλλά είμαι σιγουρη ότι ένιωσες ένα τσιμπηματάκι τυχεων. Κι εγώ έτσι θα ένιωθα στη θέση σου, όμως αυτά έχει δυστυχώς η ζωή.

Το μικρό παγκόσμιο χωριό μας www !
Σε καμία επόμενη μοτοβόλτα αντί για μπαγκαζιέρα να έχουμε κλούβα... 😉

Για το περιστατικό που σου έτυχε, σκέψου μόνο να πήγαινες με πολλά και να σου έσκαγε σε κανένα ανοικτό κράνος, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για όλους... Οπότε αν και στενάχωρο ξεπέρασε το γιατί είχατε τις λιγότερο δυνατές απώλειες...

Ναι το ξερω απλα δεν ειδα το πουλακι κ μετα αναρωτιέσαι, μηπως ζουσε, μηπως αν σταματαγα κλπκλπ Ανουσιες σκεψεις γιατι αν ηταν κτυπημενο δεν θα μπορουσα να συνδραμω σε κατι και μπορουσα να ημουνα κ υπαιτιος ατυχήματος!

Πω πωω... Λυπάμαι βαθύτατα για το αποτρόπαιο ατύχημα που σου έτυχε Τάκη. Στενοχωρήθηκα πολύ και μόνο που ανέγνωσα την περιγραφή του. Είναι πολύ θλιβερό. 😶😓

Επειδή γνωρίζω την θλίψη και τις ενοχές που σε κατακλύουν, προσπάθησε να τα διαχειρίζεσαι, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν φέρεις καμία ευθύνη. Ήταν η κακία στιγμή. Σε κατανοώ απόλυτα φυσικά, αλλά είναι κρίμα να αισθάνεσαι τόσο άσχημα για κάτι το οποίο δεν προκάλεσες. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και που το μοιράστηκες μαζί μας, γιατί σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα να το εξωτερικεύεις!

Back