Πηγαινοντας σημερα μοτο εκδρομη Επιδαυρο σε αγροτικο δρομο κινουμενος ανάμεσα σε αλλες 5 μηχανες, ένοιωσα ενα κτυπο στον ωμο μου, κοιταω καθρεπτη κ βλεπω κατι να πεφτει στον δρομο! Το περιβαλλον ηταν γεμάτο ζουζουνια μαμουνια και σκεφτομενος θετικα λεω θαναι καμμια ακριδα μεγαλη, δεν ηθελα καν να σκεφτω οτι πουλακι επεσε επανω μου! Στην ταβερνα του χωριου μου λεει ενας φιλος, κτυπησες ενα πουλακι! Το ειδες του λεω; ναι μου λεει, να και τα αιματα στο μπουφαν σου! Πραγματικά κοιταζοντας τον ωμο μου ειδα ξέραμενο αιμα με μικρα κολλημενα πουπουλακια! Μου χάλασε ολη η διάθεση! Πρωτη φορα μου συνεβη στα τοσα κμ που εχω κανει εως τωρα.
Σκεφτηκα καποιο μικρο σε ηλικια πουλακι να πετα ανεμελα κ να πεφτει επανω μου! Σκεφτηκα προς στιγμη οτι ισως εζησε και απλως τρανταχτηκε με το κτυπημα αλλα το αιμα παλι ηταν αδιάψευστος μαρτυρας του σκληρου γεγονότος! Τι να πω παιδιά, στεναχωρηθηκα πολυ!
Σκεφτηκα καποιο μικρο σε ηλικια πουλακι να πετα ανεμελα κ να πεφτει επανω μου! Σκεφτηκα προς στιγμη οτι ισως εζησε και απλως τρανταχτηκε με το κτυπημα αλλα το αιμα παλι ηταν αδιάψευστος μαρτυρας του σκληρου γεγονότος! Τι να πω παιδιά, στεναχωρηθηκα πολυ!