Κυριάκος Κονταδάκης - Κτηνίατρος

Ο Κυριάκος Γ. Κονταδάκης είναι χειρουργός κτηνίατρος στο Κτηνιατρικο Κέντρο Ελληνικού, Αττικής.

Κτηνιατρικό Κέντρο Ελληνικού​

Ερμού και Αριστοτέλους 24 Σούρμενα, 16777 Ελληνικό Αττικής.

Επικοινωνία​

Αριστοτέλους 24
Αθήνα 167 77
Τηλ.: 2109642775
Τηλ.: 2109420619
Τηλ.: 2109959845

Προτείνετε τον Κτηνίατρό σας​

Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι
 

Συνημμένα

  • Κτηνιατρικό_Κέντρο_Ελληνικού.webp
    Κτηνιατρικό_Κέντρο_Ελληνικού.webp
    42,8 KB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
⭐⭐⭐⭐⭐
Με γνώσεις, εμπειρία, σωστές παρατηρήσεις, επικοινωνιακός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία. Και πάνω απ' όλα λογικός και άνθρωπος με ευαισθησίες. Δηλαδή παρόλο την εμπειρία του δεν περιμένει να βγάλει λεφτά από μια επίσκεψη ενός καναρινιού.
 
Πρώτη φορά σε κτηνίατρο μιας και δεν είχα ποτέ μου καναρίνια. Σε έκτακτο περιστατικό που του τηλεφωνήσαμε μεσάνυχτα, σήκωσε το τηλέφωνο αμέσως και μας έδινε οδηγίες για ένα εικοσάλεπτο τουλάχιστον, μιας και ήταν εκτός Αθηνών. Την επομένη, το πρωί, στο ιατρείο του, πολύ ανθρώπινος, επεξηγηματικός συνεννοήσιμος και καλομίλητος.
 
⭐⭐⭐⭐⭐
Όταν τον χρειάστηκα για τον Πριμακο μου όταν είχε φουρκιστει πήγα χωρίς να τον ενημερώσω και παρόλο που έκαναν χειρουργείο σε σκυλακι έδωσε τις πρώτες βοήθειες που χρειαζόμασταν.
 
Ο Κυριάκος ήταν ο γιατρός της ιγκουάνας μας (Μπάρμπι). Δεν έχει εξετάσει κάποιο από τα φτερωτά μας. Έτυχε όμως σε κάποια εξέταση της Μπάρμπι και ενώ περιμέναμε τα αποτελέσματα κάποιας εξέτασης, ήρθε στο ιατρείο μια γιαγιά με την 10-12 χρονών εγγονή της με ένα lovebird που της είχαν κάνει την προηγούμενη μέρα δώρο. Το έφεραν γιατί δεν ξανά είχαν πουλιά και δεν γνώριζαν τίποτα για την φροντίδα του. Για να μην πολυλογώ, θα σας πω ότι τους πρότεινε μέχρι και τι να βάζουν στο πάτο του κλουβιού.

Εξέτασε λεπτομερώς το πουλάκι δείχνοντας στην μικρή τι να προσέχει και απάντησε με μεγάλη υπομονή σε όλες τους τις ερωτήσεις (για αυτήν την επίσκεψη δεν πληρώθηκε).
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους αναγνώστες. Είχα έναν Ζακο Αφρικανικό παπαγάλο τον Ρίκο, τον οποίο, διαβάζοντας τα σχόλια σας για τον κο Κονταδάκη, πήγα να εξετάσει στις 08/01/2020. Ο Ρίκο ήταν ορεξάτος, έτρωγε, έπινε κανονικά αλλά το αριστερό ρου ποδαράκι (αυτό με το δακτυλίδι) είχε πάθει αγκύλωση. Τον εξέτασε, έβγαλε ακτινογραφία, έκανε αιματολογικές και η διάγνωση του ήταν ότι έχει πάθει αγκύλωση για τη οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι και ότι οι εξετάσεις είναι καθαρές (νεφρά, συκώτι, όλα καλά) απλά ήθελε εμπλουτισμό η διατροφή του για να πάρει λίγο βάρος.

5 μέρες μετά ο Ρίκο κατέληξε στα χέρια της κας Gray Patricia με απίστευτη δύσπνοια, μπήκε στο οξυγόνο και "έφυγε".
Η διάγνωση μετά την νεκροψία ήταν "ουρικίαση - νευρική ανεπάρκεια". Τα νεφρά του δεν δούλευαν καθόλου!
 
Back
Top