Γνωρίζω ότι το σουπιοκόκαλο είναι πηγή ασβεστίου για τα πουλιά.
Κατά πόσο όμως συνδέεται με την αναπαραγωγή;
Το προσθέτουμε στο κλουβί, μόνον όταν θέλουμε να τα ετοιμάσουμε για αναπαραγωγή, ή μπορούμε να το έχουμε μονίμως στο κλουβί;
Το ρωτάω αυτό, επειδή για 6 περίπου μήνες το είχα μονίμως στο κλουβί και κανένα μπάτζι μου δεν του έδινε σημασία.
Και αυτό, έως και δύο ημέρες πριν, γιατί από προχθές η Τζιτζίκα έχει επιδοθεί στην "κατασπάραξη" του σουπιοκόκαλου. Σημαίνει αυτό μήπως, έναρξη αναπαραγωγικής διαδικασίας;
Επίσης έχω μονίμως στο κλουβί και γκρίτ, το οποίο το τιμούσαν αρκετές φορές και τους βάζω 2 φορές την εβδομάδα και bogena multi-vit για παπαγάλους για να διατηρήσω τον Τζίτζι σε καλή κατάσταση.
Δεδομένου δε ότι δεν θέλω να ζευγαρώσουν, να αφαιρέσω το κόκαλο σουπιάς και το γκρίτ, ή δεν πειράζει, αφού έτσι και αλλιώς, δεν θα τους βάλω φωλιά;
Κατά πόσο όμως συνδέεται με την αναπαραγωγή;
Το προσθέτουμε στο κλουβί, μόνον όταν θέλουμε να τα ετοιμάσουμε για αναπαραγωγή, ή μπορούμε να το έχουμε μονίμως στο κλουβί;
Το ρωτάω αυτό, επειδή για 6 περίπου μήνες το είχα μονίμως στο κλουβί και κανένα μπάτζι μου δεν του έδινε σημασία.
Και αυτό, έως και δύο ημέρες πριν, γιατί από προχθές η Τζιτζίκα έχει επιδοθεί στην "κατασπάραξη" του σουπιοκόκαλου. Σημαίνει αυτό μήπως, έναρξη αναπαραγωγικής διαδικασίας;
Επίσης έχω μονίμως στο κλουβί και γκρίτ, το οποίο το τιμούσαν αρκετές φορές και τους βάζω 2 φορές την εβδομάδα και bogena multi-vit για παπαγάλους για να διατηρήσω τον Τζίτζι σε καλή κατάσταση.
Δεδομένου δε ότι δεν θέλω να ζευγαρώσουν, να αφαιρέσω το κόκαλο σουπιάς και το γκρίτ, ή δεν πειράζει, αφού έτσι και αλλιώς, δεν θα τους βάλω φωλιά;