Γενικά Κόστος ενός cockatoo

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης DaniGK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

DaniGK

PB New Member
Εγγραφή
27 Ιουν 2008
Μηνύματα
51
Πόλη
Λάρισα
Για σας παιδιά. Έχω καιρό να μπω στην σελίδα γιατί είχα ξεχάσει τον κωδικό μου.Αλλα τόρα που τον βρήκα δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα μηνύματα. Τέλος πάντων να μπω στο κύριος θέμα το οποιο είναι η τιμή ενός cockatoo άμα ξέρει κανεις ας μου στήλη μήνυμα.:)
 
πρεπει να διαλεξεις καποιο απο τα υποειδη πρωτα των κοκατου. αυτο ειναι ενα πολυ καλο site για τα ειδη των παπαγαλων Cockatoos, Family: Cacatuidae . μπορεις να παρεις πληροφοριες για καθε υποειδος κοκατου( μεγεθος, βαρος, χρωματισμοι, συμπεριφορες των πουλιων, πιθανα προβληματα κτλ) αφου διαλεξεις το ειδος που σε εκφραζει πρεπει να ελεγξουμε αν το συγκεκριμενο ειδος προστατευεται απο την συνθηκη cites. (Cites Blog Archive Λίγα λόγια για την Σύμβαση CITES.) μπορει δηλαδη να προστατευεται και να μην επιτρεπετε η πωληση του.
 
Σε ευχάριστο για την απάντηση σου αλλα δεν ξέρω και τόσο καλά αγγλικά και κάποιες λέξης μου είναι άγνωστες.☹
 
αρχικα τι ειδος ψαχνεις;κοκατου τον κλασσικο τον ασπρο τον μεγαλο. Αυτος γενικα ειναι ακριβος απο 2500 κ πανω χοντρικα. Κ γενικα θελει πολυ περιποιηση βγαζει πολυ σκονη κτλ.χαξε κ στο φορουμ θα βρεις πληροφοριες πολλες.υπαρχουν πολλα ειδη που υπαγονται σε αυτη την κατηγορια. Κοιτα εδω για ενδεικτικες τιμες Κυριάκος Αργυρού - Παπαγάλοι Πώληση και Αγορά - Ρόδος
 
Τα είδη των Cockatoo.
Cockatoo Species

Οι τιμές είναι απο 2000 έως 20000.

Εγώ δεν θα ρωτήσω τι είδος ψάχνεις αλλά το πόσο εμπειρία έχεις πάνω σε κάποιον ιδιαίτερο παπαγάλο όπως ο cockatoο; Η τιμή δεν παίζει ρόλο κατα την γνώμη μου αλλά το πόσο μπορείς να διαχειρηστείς σωστά ένα τέτοιο είδος με τόσες ιδιαιτερότητες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mariah
όχι δεν "ξαναχα" ποτε τόσο μεγάλο παπαγάλο

Τότε θα πρέπει να διαβάσεις, να ψάξεις γενικότερα για τα cockatoo, (συνήθιες, διατροφή, χώρος, χρόνος, δραστηριότητες, είναι πολλοι οι παράμετροι που πρέπει να σκεφτείς και να ζυγίσεις σωστά) Πόσο καιρό έχεις το κοκατιλάκι;
 
Back
Top