Φροντίδα Λάμπα Θερμότητας

Σταμάτης

Ex Smokie
Πόλη
Κορυδαλλός
Όνομα
Σταμάτης
Οι κεραμικές λάμπες θερμότητας που χρειάζομαι για το καναρίνι μου είναι οι ίδιες με αυτές των ερπετών; 😕
Για να το κρατάω ζεστό μια 60αρα είναι αρκετή; ( Η Αγορά θα γίνει σήμερα το απόγευμα)

οι κεραμικες ειναι ιδιες ναι αλλα μονο οι κεραμικες οι αλλες οχι

Παιδια πανω στο θεμα αυτο
πηρα μια ωραια της Philips απο το PLUS με μονο 10 ευρω
και νομιζω οτι κανει τη δουλεια της και εχει και βαση στηριξης και μπριζα
ΜΦΧ
Πανος

Παιδια πανω στο θεμα αυτο
πηρα μια ωραια της Philips απο το PLUS με μονο 10 ευρω
και νομιζω οτι κανει τη δουλεια της και εχει και βαση στηριξης και μπριζα
ΜΦΧ
Πανος

Είναι θέρμανσης;
Εάν ναι για γράψε τα χαρακτηριστικά της και εάν έχει κάποιο στοιχείο βλαβερό για τα πουλιά😕

Κοκκινη θερμανσης Philips Infrared IR 110 100W με πλαστικη βαση Contec made in Germany
κανει για μυικους πονους αθλητων 30-50 εκ αποσταση γραφει οτι κανει για θεραπεια αρρωστων σκυλων;

Σε πόση απόσταση την έχεις απο τα πουλάκια; γιατί μου φαίνεται αρκετά δυνατή
Λόγω κρυώματος του καναρινιού μου την θέλω ( μόνο του σε κλουβί είναι) !

δεν την εχω δουλεψει παρα μονο δοκιμαστικα
αλλα ειδα οτι εαν την βαλεις διπλα απο το κλουβι οχι κολλητα
να ριχνει δεσμη σε μια γωνια του κλουβιου μονο
το πουλι διαλεγει ποσο κοντα θελει να παει

σταματη δεν τις εχω δουλεψει τις κεραμικες αλλα λογικα 60αρα πρεπει να ειναι καλα

Πηρα σημερα μια κεραμικη λαμπα της Elstein 60w και θα την μονταρω στο καινουργιο νοσοκομειακο κλουβι που ετοιμαζω. Εχω διαβασει διαφορα για αυτες τις λαμπες αλλα πουθενα δεν διαβασα κατι για τις οδηγιες ασφαλειας. Το αντιγραφω απο το χαρτι που ειχε μεσα η λαμπα.

Οδηγιες ασφαλειας για υπερυθρο ραντιατερ Ελσταιν με βιδωτη υποδοχη.

Αυτα τα κεραμικα ραντιατερ, πρεπει να λειτουργουν, μονο σε αλεξιθερμες συσκευες,
με λυχνολαβη (ντουι) πορσελανης Ε27, και προστατευτικο αγγιγματος (πχ συρματοκλωβο).
Η ηλεκτρικη συνδεση, γινεται μονο απο εκπαιδευμενους τεχνιτες. Τα ελαττωματικα ραντιατερ, πρεπει να αντικαθιστανται αμεσως. Η αντικατασταση γινεται, αφου βγαλουμε πρωτα το φις.
Το ραντιατερ να προφυλασσεται απο κτυπηματα, τρανταγματα και υγρασια.

Οταν τελειωσω την κατασκευη με το προστατευτικο της λαμπας θα το βγαλω φωτογραφια.Φυσικα αμα ετοιμαστει και το κλουβι θα σας το δειξω.

Back