Διατροφή Λήγει η χρωστική carophyll;

Birdman.gr

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2015
Μηνύματα
276
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω εαν η carophyll που είχα προμηθευτεί το 2016 εχει λήξει ή μπορω να την χρησιμοποιήσω και φέτος ?
Ειναι περιπου μισο κιλό στην πλαστική της σακούλα σε ενα σκοτεινο ντουλάπι , οπως δλδ την προμηθεύτικα το 2016 απλα για αρκετούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκε ποτε..
 
Ποιας εταιρείας είναι ξέρεις ; Εχεις τουλάχιστον την σύσταση του σκευάσματος; Μήπως πρόκειται για ένα χύμα προϊόν που ερχόταν απο Βουλγαρία εκείνη την εποχή ;
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
@mgerom δεν εχω ιδεά κ.καθηγητά μου το είχε δώσει ένας εκτροφέας λιποχρωμικών καναρινιων δεν μου είπε τπτ σχετικα με αυτο , είναι χυμα σε μορφή πολύ ψιλής σκόνης , πηρα ελαχιστο με ενα κουταλι και το έριξα σε ενα ποτήρι νερο και εγινε παρα πολύ βαφύ κοκκινο.
 
Δεν ενδιαφέρει τόσο η καθαξανθίνη που περιέχει, όσο τα υπόλοιπα συστατικά που απαρτίζουν το σκεύασμα. Η καθαξανθίνη θα βάψει, αλλά μήπως το όλον έχει γίνει "μπουρλότο" για τον οργανισμό του πουλιού και το χάσεις
.
 
@mgerom εγω με τιμπραντο ασχολουμαι απλα ενας φίλος μου εδωσε 3 αυγα απο αχατη red mosaic και τα έβαλα σε μια καναρα παραμανα που εχω αυτη την περιοδό , γτ δεν ήθελα τα αυγουλακια να γίνουν ομελέτα 😂 απλα ρωτησα για σε κανα 10 ημερο 8α σκασουν τα μικρα και 8α ήθελα να ξέρω τι να βαλω στην αυγοτροφή τους .
 
Εχεις χρόνο. Αυτά βάφονται μόνον όταν ολοκληρωθεί το πτέρωμα τους. Σαν οδηγό έχουμε, να πάρει το τελικό μέγεθος η ουρά. Πάρε καλύτερα 50gr απο αυτήν να κάνεις την δουλειά σου χωρίς ερωτηματικά.
 
Back
Top