εδώ να πω ότι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε λαπτηρες στα τοσα χρονια εκτρωφης καναρινιών (τα εχω ξαναγραψει) πρωτη φορα είναι τωρα.
ο λογος, όχι γιατι θελω να πυρώσω τα πουλια τέτοιο πρόβλημα κυρίως με τα μικρόσωμα japan δεν εχεις το αντιθετο θα ελεγα.
φωτεινο μερος είναι ο χωρος που τα εχω. όμως λογο ότι παρουσιαστηκε πρόβλημα με καποια πουλια τα οποια χανανε το πτερωμα τους (όμως μονο στα japan και αυτό το εχω ξαναγραψει).
με πείσατε να βαλω λαμπτήρες ώστε να αντικαταστήσω κατά καποιο τροπο τις ακτίνες του ηλιου
και γιαυτο τους εχω ρυθμίσει από της 08.30 εως και 16.30 ώστε να παραμενει η ανατολή και η δυση ηλιου φυσικα.
απλα όλα αυτά μονο και μονο γιατι ψάχνομαι και δεν αδιαφορώ.
Μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχτεί πανάκριβο...
Οσο κοστίζει δηλαδή και η ζωή.
μεχρι τωρα Γιαννη το χομπι με τα καναρινια μου εχει κοστίσει πολλα χιλιαρικα πενταψήφια νουμερα δεν θα κολονα στα 50 ευρω (τις αντιστηχες λαμπες αν είναι PHILLIPS τοσο πανε ).
οσο για μια ζωη αν κοστισει το ξερεις πολθ καλα ότι πεζουν και αλλοι παραγοντες ρολο.
εγω ειπα απλος να ενημερωσω για μια κινηση που εκανα για καποιους φιλους που ισως από ένα pet αγοράσουν τις ηδείες
λαμπες 5πλασια και ισως παραπανω τιμη