Λοιπον εχω 5 φλορους 4 αρσενικοι και 1 θυληκο. Περισυ ειχα μονο ενα ζευγαρακι και μου εκαναν 2 φορες φωλια μεσα σε μεγαλη κλουβα(4μ Χ 3μ Χ 2,5μ) 5 αυγα καθε φορα αλλα για καποιο λογο τα αυγα εξαφανιζονταν και ατσι την επομενη φορα που εκανε αυγουλακια πηρα ενα αυγουλακι και το εβαλα μιας καναρας μου που για καποιο λογο που δεν καταφερα να μαθω δεν μπορουσε να κανει δικα της μωρα μονο αυγα εκανε... Το φλωρακι βγηκε κανονικα και μεγαλωσε με την θετη του μητερα και πατερα, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ μετανοιοσα που δεν πηρα ολα τα αυγα... Μια μερα ηρθε η μικρη μου ξαδερφουλα στο σπιτι μου και μολις το ειδε το "ερωτευτηκε"... Τι να κανω και εγω... Εχοντας της μεγαλη
αδυναμια της το χαρισα...
... Πιστευω πως θα ειναι ευτυχισμενο...
... Τελος παντον ξεφυγα λιγο..:D... Η ερωτηση μου ειναι:μπορω να βαλω το συγκεκριμενο περσινο μου ζευγαρακι μεσα σε μικρο κλουβακι φετος για να ειναι και πιο υσηχα;η μηπος επειδη θα ειναι μικρο το κλουβακι δεν θα κανουν τιποτα;
η μηπος ειναι καλυτερα να βαλω τον αρσενικο φλορο για φλοροκαναρα; να προσθεσω οτι ο αρσενικος φλορος ειναι 3 χρονων και ο θηληκος 3 χρονων... (πιασμενα απο την φυση)η μαλον να τα αφησω εκει που ειναι και οτι γινει;
ΥΠ:Μεσα στην κλουβα εχω περιπου 30 πουλια (2 φορες περισσοτερα απο περισυ)
αδυναμια της το χαρισα...

η μηπος ειναι καλυτερα να βαλω τον αρσενικο φλορο για φλοροκαναρα; να προσθεσω οτι ο αρσενικος φλορος ειναι 3 χρονων και ο θηληκος 3 χρονων... (πιασμενα απο την φυση)η μαλον να τα αφησω εκει που ειναι και οτι γινει;