Γενικά Ληστεία κλουβιού με αρσενικό καναρίνι

bluespyros

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2017
Μηνύματα
222
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπερα σας.
πριν λιγο ήμουν για καφε με εναν φιλο και μου διηγήθηκε το απίστευτο περιστατικό.
ο φιλος μένη σε ημιώροφο πολυκατοικίας, το μπαλόνι του ξεκινάει περιπου ενάμιση μετρο πανω απο το πεζοδρόμιο.
ειχε τοποθέτηση το κλουβι στον τοιχο γατζομενο απο ενα καρφακι, τους καλοκαιρινους μηνες το εχει μονιμά εκει.
εχθες το βραδύ κατα της δεκα και μιση ακουσε καπιον να φωνάζει το ονομα του, βγαίνει εξω στο μπαλκονι αταραχος και βλεπει εναν γείτονα απο το απεναντι μπαλκονι να του φωνάζει.
του λεει ηταν δυο παιδια γυρο στα 14 -15 κρατουσαν ενα μεγαλο ξυλο αλλα τους ειδα τελευταία στιγμή οταν κατεβαζαν το κλουβι με το ξύλο το όπιο παράτησαν μόλις φώναξα και έφυγαν τρέχοντας με το κλουβι.
κατεβαίνει κάτω ο φιλος περνη το ξυλο, ηταν κοντα στα δυο μετρα στην ακρη του ειχαν καρφωμένο ενα μεγαλο καρφι διαγώνια και ετσι καταφεραν να πιάσουν και να κατεβασουν το κλουβι αθόρυβα.
συμπέρασμα οτι υπαρχουν και ανθρωπινά αρπακτικά που ορεγονται τα πτηνά μας.
 
Ακριβώς το ίδιο περιστατικό πριν λίγα χρόνια έγινε στο σπίτι του παππού μου. Ομοίως μένει και αυτός σε ημιώροφο στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα το μπαλκόνι να είναι τόσο χαμηλό, που εκτός από το ξύλο, μπορείς να σκαρφαλώσεις και από μόνος σου. Δυστυχώς από τον παππού μου πήραν πέντε πουλιά εκείνο το βράδυ και η ειρωνεία ήταν ότι είχε σκύλο, ο οποίος γάβγιζε μέσα από το σπίτι, αλλά δεν φαντάστηκε τίποτα τέτοιο και νόμιζε πως θα μύρισε καμία γάτα ή κανέναν άλλο σκύλο. Το πρωί αντίκρισε το άδειο μπαλκόνι και κατάλαβε τι έγινε.
 
Ποπο βρε παιδιά έλεος δηλαδή... Και γω έχω ακούσει παρόμοια περιστατικά που άρπαζαν κλουβιά απο μπαλκόνια με κοντάρι τέντας... Αν είναι δυνατόν...
 
Back
Top