Αναπαραγωγή ΜΑΔΑΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης glafkos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

glafkos

PB Member
Εγγραφή
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
347
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα και χρόνια πολλα σε ολους
Προχτες είδα οτι η κανάρα μαδαγε το μικρό και έβαλα χώρισμα στην ζευγαρώστρα και την έβαλα μονη αλλά και το μικρό με τον κάναρο. (Εχω βαλει νήμα και φωλια)
Σήμερα είδα τελικά ότι και ο κάναρος μαδάει το μικρό τι να κάνω;
Το μικρό είναι 22 ήμερων και δέν νομίζω ότι ακόμα μπορεί να τραφεί μονο του. Τώρα έβαλα και τον αρσενικό μαζι με την κανάρα και αφησα το μικρό μονο του και κοιτάω να δω αν τουλάχιστών το ταίζουνε απο τα κάγελα
 
Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Το ότι η κανάρα άρχισε να μαδάει το μικρό της είναι ένδειξη ότι είναι έτοιμη να φτιάξει δεύτερη φωλιά. Γι αυτό και παίρνει τα πουπούλα από το μικρό της για να στρώσει την φωλιά της. Καλά έκανες και χώρισες το μικρό από τους γονείς του.Αυτή τη στιγμή η κανάρα θα αρχίσει να στρώνει την φωλιά της με το καινούριο νήμα που της έβαλες και ο αρσενικός αφού θα εκπληρώνει τα συζυγικά του καθήκοντα θα ταίζει και το μικρό από τα κάγκελα. Μπορείς όμως να τοποθετήσεις και στον πάτο του κλουβιού που έχεις το μικρό ένα μικρό κουπάκι (εγώ τοποθετώ ένα μικρό πιατάκι) με αυγοτροφή. Το μικρό μιας και είναι 22 ημερών θα αρχίσει να τσιμπολογάει την αυγοτροφή και μέρα με την ημέρα θα γίνεται και πιο ανεξάρτητο.
 
Back
Top