Α ΑΝΤΩΝΗΣ Εγγραφή 19 Ιουλ 2006 Μηνύματα 114 Πόλη Λούρος 11 Μαρ 2008 #1 Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσο χρονών ζευγαρώνει μια κανάρα; Μου έκαναν δώρο μια του 2004 να επιχειρίσω να τη ζευγαρώσω η όχι;
Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσο χρονών ζευγαρώνει μια κανάρα; Μου έκαναν δώρο μια του 2004 να επιχειρίσω να τη ζευγαρώσω η όχι;
A astrapogiannos Εγγραφή 12 Νοε 2007 Μηνύματα 1.650 Πόλη Κάτω Σούλι Όνομα Λευτέρης Κωδ. ΣΦΩΠ EOO-V 077 12 Μαρ 2008 #3 να την προετοιμασεις λιγο ομως, δηλαδη καλη διατροφη γιατι ειναι λιγο γερασμενη κα ιθελει καπως παραπανω περιποιηση
να την προετοιμασεις λιγο ομως, δηλαδη καλη διατροφη γιατι ειναι λιγο γερασμενη κα ιθελει καπως παραπανω περιποιηση
T TOMMY3 Εγγραφή 29 Μαρ 2009 Μηνύματα 7 Πόλη Θεσσαλονίκη 30 Μαρ 2009 #4 Η δικια μου καναρα κανει το εξης σηκωνει την ουρα τιτιβιζει και ο αρσενικος ορμαει στο ψητοπωσ σασ φαινεται αυτο;
Η δικια μου καναρα κανει το εξης σηκωνει την ουρα τιτιβιζει και ο αρσενικος ορμαει στο ψητοπωσ σασ φαινεται αυτο;
mgerom Canaries Expert Εγγραφή 16 Απρ 2006 Μηνύματα 8.640 Πόλη Αθήνα Όνομα Μάκης Κωδ. ΑΛΟΠ - EOO AL9 30 Μαρ 2009 #5 Αυτό κάνουν όλες. Είναι ο τρόπος, η στάση, η συμπεριφορά των θηλυκών, για να διευκολύνουν την επαφή και υπάρξει αποτέλεσμα.
Αυτό κάνουν όλες. Είναι ο τρόπος, η στάση, η συμπεριφορά των θηλυκών, για να διευκολύνουν την επαφή και υπάρξει αποτέλεσμα.