Φροντίδα Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης annouk313
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

annouk313

PB Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2008
Μηνύματα
520
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα σε ολους! Εχω λιγο μεινει αφωνη κ θα σας εξηγησω αλλακ θα δειτε το γιατι. Γενικα απο τελη ιουνιου οταν γεννηθηκε η μικρη τινκυ, την εχω μαζι με το ζευγαρι απο τα ζεμπρακια μου.σε ενα κλουβακι κ οι 3 λοιπον. Ασχημη συμπεριφορα δεν ειχα παρατηρησει του ενος προς το αλλο οποτε κεγω ανακουφιστηκα. Το μονο περιεργο που παρατηρησα τη προηγουμενη εβδομαδα ηταν οτι βρηκα ενα αυγο στο πατο του κλουβιου το οποιο λιγο ειχε τρυπησει κ ετσι το πεταξα. Δεν ηξερα ομως απο ποιο πουλακι θα ειναι, απο τη μανα-νταιζη η την τινκυ;
η νταιζη εντωμεταξυ συνεχιζει να μην ειναι πληρως καλα. Καλυτερα απο τις πρωτες φορες της ασθενειας της αλλα οχι πληρως, παραμενει φουσκωμενη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εβλεπα σημαδια κ κατι σα μικρα κελαηδισματα απο τη μικρη που τα πρωτοπαρατηρουσα στην νταιζη οταν την ειχα παρει, που αποτι συμπερανα ηταν σημαδια οτι θελει να ζευγαρωσει.

για να μην τα πολυλογω, σημερα το πρωι σηκωθηκα κ ανοιξα το παραθυρο κ ηθελα να τραβηξω ενα βιντεακι γιατι το πρωι εχουν πολυ πλακα οταν ξυπνανε,τραγουδανε μετα μανιας! Αυτο που διεπιστωσα ομως με κουφανε τελειως! Οπως θα δειτε κ στο βιντεο(δεν διακρινεται δυστυχως τοσο καλα οσο στο κινητο μου..☹) ειναι οτι ενω ολα τραγουδανε ο ντοναλτ παει κ ζευγαρωνει με την κορη του! Προς το τελος του βιντεο! Εμεινα καγκελο κατι τετοιο δεν το ειχα ξαναδει! Κ ετυχε να το βιντεοσκοπησω κιολας!

ρωταω λοιπον μηπως ηρθε η ωρα να τα αλλαξω;να βαλω τη μικρη σε ξεχωριστο κλουβι; Γιατι να την εβαζα μονη της με τον πατερα για να κανουν φωλια δε ξερω εαν ειναι σωστο.
εκτος απο την αιμομιξια η μικρη χοντρικα ειναι 6μηνων!

πειτε μου τις αποψεις σας γιατι εχω μεινει λιγο καγκελο κεγω η κακομοιρα με τα "οργια" που ειδα!😱
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Άννα μου αν τα βλέπεις να ζευγαρώνουν θα σου πρότεινα να τα χωρίσεις. Γιατί απ' τη μια είναι η αιμομιξία αλλά και το θηλυκό είναι μικρό σε ηλικία και μπορεί να παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή και να την χάσεις.
Κι αν δεν γίνει κάτι τέτοιο (να την χάσεις δηλαδή από δυστοκία ή κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί) τα μικρά που θα βγουν μπορεί να είναι φιλάσθενα ή να έχουν κάποια ιδιαιτερότητα.
 
Άννα μου ομολογώ οτι αυτό δεν το είχα ξανακούσει κ επίσης δεν ήξερα οτι σατ πουλιά ισχύει η αιμομιξία...Αν είναι έτσι σωστο είναι να τα χωρίσεισ κ κυρίως επειδή η μικρή είναι όντως πολύ "μικρή" γι'αυτα!
 
Back
Top