Ασθένειες Μήπως γνωρίζετε αν εχει νοσήσει το καναρίνι μου;

Χρήστος Γκάφ.

PB New Member
Εγγραφή
5 Ιουν 2015
Μηνύματα
85
Πόλη
Αθήνα
Το Σαββατο ειχα τα 3 καναρινακια μου στο σαλονι και ειχα αναψει το κλιματιστικο το μεσημερι τηγανισα και ανοιξα την μπαλκονόπορτα πραγμα που νομίζω οτι δεν επαιξε σημαντικό ρολο αφου δεν πρεπει να τηγανηζουμε με τα καναρινια. Δυστυχως εκεινη την μερα ξεχαστηκα. Η κουζινα ειναι μαζι με το σαλονι 45 τ. Μ. Περιπου. Τελος παντων. Σαββατο απόγευμα κυριακη ολη μερα τα καναρινια ηταν σε σωστες συνθηκες και ηταν ολα μια χαρα. Σήμερα ομως δευτερα παρατηρησα οτι ενα καμαρίνι μου ηταν στο κλαδακι ουτε μιλαγε ουτε ετρωγε φουσκωμένο και εκλεινε τα ματια του. Τώρα τρωει παρολα αυτα. Την έπιασα να δω το αναπνευστικό σύστημα της. Ειναι κιτρινηη κοιλια της και εχει και μια κουκιδα που μεσα ειναι ασπρη και απεξω κιτρινη. Μήπως γνωρίζετε απο τα συμπτωματα αν εχει νοσήσει και αν ειναι σε πολυ κακη κατασταση;Να σημειωθει πως το συγκεκριμενο πουλι κελαηδαει καθε πρωι που ξυπναμε κα οταν απομακρυνουμε τα πουλιά απο κοντα της φωνάζει ακομα πιο δυνατα.
 
Χρήστο, ανέβασε σε παρακαλώ μερικές φωτογραφίες που να δείχνουν αυτά που περιγράφεις.
 
Ειναι κιτρινηη κοιλια της και εχει και μια κουκιδα που μεσα ειναι ασπρη και απεξω κιτρινη.
Αυτή η περιγραφή μου "κάνει" για λίπος... Αλλά χωρίς φώτο δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.. Η κοιλιά της ήταν έτσι;
Kontr-Bauch-fett.jpg

Τώρα για την κουκκίδα δε ξέρω.. χρειάζονται επειγόντως φώτο γιατί απ την περιγραφή σου το καναρινάκι δεν είναι καλά..

και ειχα αναψει το κλιματιστικο
Σήμερα ομως δευτερα παρατηρησα οτι ενα καμαρίνι μου ηταν στο κλαδακι ουτε μιλαγε ουτε ετρωγε φουσκωμένο και εκλεινε τα ματια του.
Από αυτή την περιγραφή το μυαλό μου πάει πως κρύωσε απ το κλιματιστικό.. Αλλά και πάλι θέλουμε φώτο κοιλιάς, στέρνου και κουτσουλιών.

Τι διατροφή της παρέχεις; Άλλαξε κάτι χθες στη διατροφή της; Βλέπεις να χάνει πούπουλα;
 
Λοιπον της εχω σταθερή διατροφη δεν της αλλαζω τιποτα ειχα βαλει λιγες βιταμίνες στο νερο αλλα σημερα το σταματησα λογο αυτου σε λιγο θα ανεβασω και τις φωτογραφιες
 
Λοιπον της εχω σταθερή διατροφη δεν της αλλαζω τιποτα
Αυτό δεν μας λέει κάτι... Ποια επωνυμία σπόρων δίνεις; Ποια μάρκα; Δίνεις αυγοτροφή ή αυγό; Χορταρικά ή φρούτα;

ειχα βαλει λιγες βιταμίνες στο νερο
Ποια μάρκα;
 
Βάλε κι ένα λευκό χαρτί στον πάτο του κλουβιού και μερικά λεπτά αργότερα φωτογράφισε τις κουστουλιές του και ανέβασε τις φωτογραφίες τους.
 
Back
Top