Αναπαραγωγή Μήπως δεν θέλει να γίνει πατέρας;

Pegasos1982

PB Member
Εγγραφή
1 Μαϊ 2008
Μηνύματα
255
Πόλη
Αθήνα
Εδώ και 3 μήνες το 1 αρσενικο μου απο το ξημέρωμα αρχιζε και κελαιδούσε ασταμάτητα. Μερίκες φορές τόσο δυνατά που φοβόμουν μην μου κάνουν παρατήρηση απο την πολυκατοικία. Πριν 2 μήνες του πήρα ένα λευκό θυληκό γιατί τον εβλεπα πολυ πυρωμενο και τα ειχα με το χωρισμα για να γνωριστουν. Εδώ και 6 μέρες σταμάτησε αποτομα λες και του κόπηκε η λαλια και και η χιονουλα μου (η θυληκια) έχει αρχισει και καθεται στη φωλια και την χτιζει, αλλα αυτος τίποτα. Του έβαλα λίγο νίζερ και πρόσθεσα καναβουρι στην κελαιδίνη, επίσης του βαζω και σταγονες απο ενα φάρμακο που ενισχύει το κελαηδισμα, αλλα ακομα τιποτα. τι αλλο πρέπει να κάνω για να τον ξανακούσω;
 
Βαλε τον αρσενικο σε σημειο που να μην βλεπει την θυληκια. Παντως ειναι φυσιολογικο να μην κελαιδαει απ΄την στιγμη που βλεπει την θυληκια.
 
Θα τον ξανακούσεις μετά την αναπαραγωγή! Πολλά καναρίνια όταν είναι με θηλυκιά σταματάνε το κελάηδημα. Είναι φυσιολογικό. Αν έχουν αρχίσει να ταΐζονται βγάλε πλέον το χώρισμα για να ζευγαρώσουν.
 
Βαλε τον αρσενικο σε σημειο που να μην βλεπει την θυληκια. Παντως ειναι φυσιολογικο να μην κελαιδαει απ΄την στιγμη που βλεπει την θυληκια.

Αν δεν βλέπει τη θηλυκιά πώς θα ζευγαρώσει;
 
Ευχαριστώ πολυ δηλαδή πριν το ζευγαρωμα ειναι φυσιολογικο να σταματαει γιατι ακομα δεν τα εχω ενωσει και μου φανηκε περιεργο παντως επιδιώκω για ζεύγαρωμα και μάλλον το λαθος ειναι δικο μου που δεν εδωσα σώστη ερωτηση. Δηλαδή μου προτεινετε να τα ενώσω ;
 
Back
Top