Αναπαραγωγή Μήπως λόγω της τσόχας νομίσει η κανάρα ότι φωλιά είναι έτοιμη;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GALEKOS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

GALEKOS

PB Member
Εγγραφή
23 Φεβ 2008
Μηνύματα
326
Πόλη
Θήβα
Τα πουλια τα εχω στην ζευγαρωστρα με χωρισμα, εχω βαλει στην φωλια τσοχα πρεπει να περιμενω να στρωση την φωλια η καναρα και μετα να βγαλω το χωρισμα η μηπως δεν την στρωση την φωλια γιατι εχω βαλει την τσοχα (μηπως νομισει η καναρα οτι η φωλια ειναι στρωμενη) παντως τα πουλια ταιζονται απο το χωρισμα και κελαιδαει το ενα προς το αλλον.
παρακαλω ας μου απαντηση καποιος που γνωριζει τι πρεπει να κανω
 
Να περιμένεις να φτιάξει την φωλιά της η κανάρα.
Γιατί ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑ. Οταν κοντεύει να τελειώσει
ανοίγεις και το χώρισμα!
 
ευχαριστω για τις πληροφοριες
ξεχασα να γραψω οτι ειδα απο κατω την καναρα και ειναι πολυ πυρωμενη γιαυτο λεω αν θα φτιαξει δικη της φωλια
 
Πότε χρησιμοποιούμε την τσόχα; Έτυχε σε δεύτερη γέννα η κανάρα να ξεκινήσει να γεννάει μέσα στην φωλιά με τα μικρά κ πήρα το αυγό κ το βάλα σε άλλη φωλιά καθαρή την οποία την έφτιαξα εγώ στο περίπου.έβαλα εγώ δηλαδή το νήμα κ τοποθέτησα μέσα στη φωλιά το αυγό.Αυτή δεν πείραξε την φωλιά να τη διορθώσει περαιτέρω ή να προσθέσει περισσότερο νήμα. Μήπως εκεί είναι που έρχεται τσόχα;Να μπει στη θέση του νήματος;Να βάλεις την τσόχα επειδή δεν θα ασχοληθεί καθόλου μετά η κανάρα. Δεν είναι αρκετό αν μείνει μόνο η τσόχα;
 
αν βαλο κανα πανακι το κ το κοψω στα μετρα τις φωλειας υπαρχει προβλημα;οπιος μπορει ας μου απαντισει σε 2 μερες βαζο τιν φολια.
 
το πανακι θα το παρουν τα πουλια ενοω θα το βγαλουν απτη φωλια θα το χαλασουν ενω η τσοχα νομιζω κολλαει στη φωλια
 
χμμ εγω δν νομιζω να γινει αυτο αλλα εσυ κατι θα ξες παραπανο σιγουρα δημητρη ευχαριστο πολυ φιλε
 
εγω επειδη μερικες καναρες βγαζανε εξω την τσοχα εραψα πανω στη φωλια τσοχα αλλα αυτη που εχουν πανω τα τραπεζια μπιλιαρδου που ειναι λεπτη και χρωμα πρασινο. Μετα φτιαξανε φωλια απο πανω χωρις κανενα προβλημα. Πουλανε τετοια στα βιβλιοπολεια.
 
Back
Top