Φροντίδα Μήπως να αγοράσω harness για τον παπαγάλο μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kleos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kleos

PB Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2021
Μηνύματα
480
Πόλη
Αθήνα
Εδώ και κάποιο καιρό εχω καταλάβει με βάση τη γλώσσα του σώματος, πως ο παπαγάλος μου θέλει να βγει έξω, δηλαδή στέκεται στα χερούλια στις μπαλκονόπορτες κοιτάζει απέξω και κλαιει. Μήπως να του αγόραζα harness και να τον βγάζαμε που και που; Που μπορώ να βρω, γνωρίζει κάποιος αν έχει το petmat στα Πετράλωνα η το Mr zoo στην Ομόνοια; Επίσης όσον αφορά τα περιττώματα όταν θα τον έχω πάνω μου πως γίνεται, πρέπει να αγοράσω κατι σαν κάλυμμα; Για τους κινδύνους όσον αφορά τα άλλα ζώα έξω όπως καμιά γάτα η κάνα άλλο πτηνό πρέπει να προσέχω; Τέλος η εφαρμογή του harness είναι δύσκολη;
 
Nα βλέπει το πουλί ο ήλιος είναι καλό, είτε με χάρνες ή με κλουβί. Δεν είναι εύκολο να το μάθουν αν δεν το έχουν μάθει απο μικρά. Ίσως και να μην τα καταφέρεις, αξίζει όμως να το δοκιμάσεις. Για τις κουτσουλιές δεν χρειάζεται να φοράς ειδική στολή. Στο χέρι σου θα κάθεται. Έχει πολλά θέματα σχετικά αν κανει μια αναζήτηση "aviator harness".
 
@Kleos
Η εφαρμογή της ζώνης πτήσης δεν είναι δύσκολη.
Το δύσκολο είναι να την αποδεχτεί ο παπαγάλος.
Κίνδυνοι παντού υπάρχουνε και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εξόδους.
Δεν βλέπω να υπάρχει στο pet mat, το δικό μου harness το αγόρασα από το pet store.
Για τα περιττώματα υπάρχει και το harness aviator με πάνα βρακάκι.😜
 
Vada Το είχα δει και εγώ αυτό το harness με πάνα, στην Κρήτη δεν βρίσκεται το κατάστημα αυτό; Επίσης για κονιουρο λογικά το small πρέπει να πάρω έτσι; Εμένα πάντως με βολεύει πιο πολύ το harness με την πάνα σε σχέση με το κανονικό και για την ευκολότερη εφαρμογή και για το θέμα των περιττωματων (επειδη ο δικός μου συνηθίζει να κάθεται στον ώμο μου), αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το harness με πάνα όσον αφορά τον παπαγάλο. Λογικά μετά από κάθε βόλτα το βάζω στο πλυντήριο έτσι; Ίσως το παραγγείλω online κάποια στιγμή αλλά αφού μου λες πως θέλει πολύ προσοχή όσον αφορά τους κινδύνους θα το σκεφτώ.
[automerge]1632773797[/automerge]
@Φοίβος επειδή ο δικός μου συνηθίζει να κάθεται στον ώμο μου ίσως του πάρω το harness με την πάνα που μου προτείνει και ο χρήστης Vada. Έχετε γνώμη αν είναι καλύτερα να του πάρω με την πάνα από το κανονικό;
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
@Kleos ο παπαγάλος τι ηλικία έχει ? Πιστεύω πως αν είναι μεγάλης ηλικίας δύσκολα θα δεχθεί το harness, ειδικά αν έχει και πάνα, μπορείς να προσπαθήσεις όμως. Επίσης αυτό το σκρατς στο harness με πάνα δεν μου εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: marapo
@Panoz07 8 μηνών είναι. Θεώρησα καλύτερο εκείνο με την πάνα γιατί αν τον έχω στον ώμο μου θα με γεμίσει με κουτσουλιές. Παρόλο που δε θέλω να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία για αρκετούς λόγους τον βλέπω πως έχει κολλήσει πολύ άσχημα με το έξω, κάθεται πολλές φορές στα χερούλια των μπαλκονόπορτων και κοιταζει συγκεντρωμένο από έξω.
 
@Kleos έχεις πολύ δίκιο δεν ξέρεις πόσες κουτσουλιές έχει η μπλούζα μου αυτή τη στιγμή 😂
 
  • Like
Αντιδράσεις: marapo
Back
Top