Ασθένειες Μήπως το καναρίνι μου δεν ξέρει να κελαηδάει;

Πόλη
Άγιοι Ανάργυροι
Όνομα
Ανδρέας
Γεια σας ξανα. Ειχα αγορασει τον Απριλη ενα πορτοκαλι καναρινι για θυληκο. Μετα απο λιγο καιρο καταλαβα απο την συμπεριφορα του οτι ειναι αρσενικο(τα βρηκε με μια θυληκια που ειχα στην κλουβα και ετσι τα εβαλα να ζευγαρωσουν). Ομως δεν υπηρξε αποτελεσμα(ασπορα αυγα). Μου εκανε εντυπωση οτι δεν κελαηδουσε και μετα απο πολλες φορες που το παρατηρησα προσεξα οτι προσπαθουσε αλλα δεν μπορουσε. Τι εννοω; Το εχω δει να φουσκωνει το λαιμο του(οπως κανουν τα υπολοιπα αρσενικα που εχω)και να μην ακουγεται κιχ. Δεν ειναι η ιδεα μου γιατι τωρα που τον εχω στην δουλεια και τον κοιταω συχνοτερα τον βλεπω να το κανει συχνα. Το μονο που εχω ακουσει απο αυτον ειναι το κλασικο, πως να το πω,τσιου-τσιου;Δεν ξερω αν μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο και αν υπαρχει περιπτωση να θεραπευεται. Εχω και φωτο

Συνημμένα

• DSC00327.webp
    DSC00327.webp
    37,6 KB · Προβολές: 87
-Αυτό το φούσκωμα στο λαιμό χωρίς να ακούγεται κάτι,
το κάνουν συχνά τα θηλυκά, αλλά και κάποιες φορές, στα αρχικά στάδια,
τα ανόρημα(μικρής ηλικίας) αρσενικά.Αν δεν άκουγες το τσίου -τσίου
θα είχα και μια αμφιβολία για τυχόν ακάρεα της τραχείας, αλλά αφού
όπως λές το κλασικό κάλεσμα ακούγεται κανονικά... Εχω την
εντύπωση οτι αφου είναι πια, αρκετών μηνών και μάλλον καλά
στην υγεία του, πρόκειται για θηλυκό.:)
Εξ άλλου μπορεί τώρα πιά, με ευκολία να διαπυστωθεί απο
μια προσεκτική ματιά στην αμάρα.

Μακη, πως εξηγεις οτι ζευγαρωσε με μια θυληκια;Λες απλα να ηταν πυρωμενο το αλλο θυληκο;Ειχαν και τα σχετικα φιλακια μεταξυ τους,ταιζε το ενα το αλλο και καθοντουσαν μαζι στην φωλια.

Ολα αυτά που περιγράφεις θα μπορούσαν κάλιστα να τα κάνουν δυό θηλυκά.
Αυτά όλα, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ.
το δεύτερο βιντεο στο πρώτο πόστ είναι ζευγάρωμα

Back