Διατροφή Μία εύκολη αυγοτροφή με sumac

jk21

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.756
Πόλη
Περιστέρι
εγώ είμαι λίγο τεμπελούλα και κάνω την εύκολη που δεν την ψήνω
Για σενα, να και μια ευκολη.
  • 50 γρ νιφαδες βρωμης τριμμενες καλα στον πολυκοφτη
  • 1 αυγο καλα βρασμενο
Τα αναμιγνυεις μετα με παλμικες ενεργοποιησεις του μουλτι και αφρατευεις με ενα κουταλι του γλυκου γαλα με χαμηλα λιπαρα και αν εχεις τα ειδικου τυπου χωρις λακτοζη, ακομα καλυτερα. Αλλα και κανονικο ειναι λιγη η ποσοτητα στο συνολο και δεν υπαρχει προβλημα. Να ειναι υψηλης παστεριωσης, για να μην αλλοιωνεται ευκολα.

Ετσι εισαι καλλυμενη και με το ασβεστιο και βιτ D3 και δεν απαιτειται το τσοφλι.

Όσοι εχουν πουλια με κοκκινο παραγοντα, την περιοδο μπορουν να βαλουν λιγη παπρικα και σουμακ (μπαχαρικο) Sumac - Wikipedia με οχι μονο χρωστικες ιδιοτητες, αλλα και φαρμακευτικες!

Και με λιγη ποσοτητα νιφαδων επιπλεον (ή λιγη πολεντα καλαμποκιου για την λουτεινη της, που βαφει το red siskin στη φυση) για να μην λασπωσει, μπορουν να προσθεσουν και ελαχιστο πελτε ντοματας για το λυκοπενιο του. ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ:; Μια θαυμάσια αντιοξειδωτική ουσία;
 
Ευχαριστούμε πολύ, οι συνταγές σου καθώς και της Sissy προχωρούν πολύ την ενασχόλησή μας!
 
Αν το πρακτικο αποτελεσμα, ηταν κατι δυσκολο, ισως μια τετοια προσπαθεια να μην ειχε νοημα. Ομως με μικρο κοπο, οπως μπορει ευκολα καποιος να διαπιστωσει αν φτιαξει τη συνταγη, μπορουμε να δινουμε κατι ομορφο και θρεπτικο στα πουλια μας. Οταν προσπαθεις να αντικαταστησεις την προταση της ετοιμης αυγοτροφης, με μια φτιαχτη, αν οι υπολογισμοι γινονται στην τυχη, το αποτελεσμα μπορει να ειναι πιο καλο σε ποιοτητα υλικων, αλλα λαθος σε θρεπτικη αξια. Για αυτο πρεπει οποιος παιρνει μια τετοια ευθυνη και ειδικα οταν ξερει οτι καποιοι θα την ακολουθησουν, πραγματι να κοιταει να δουλευει και βασει επιστημονικων δεδομενων και ας μην ειναι σε ολους κατανοητα.
 
Back
Top