Γενικά Μία χρήσιμη ηλεκτρονική διεύθυνση για παπαγαλόφιλους!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Yasmin
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Yasmin

PB Member
Εγγραφή
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
1.184
Παιδία αυτή η διεύθυνση είναι χρήσιμη καθώς έχει και βιντεάκια που δείχνει πως να έρθετε πιο κοντά με τους φτερωτούς μας φίλους, να τους κόψετε κακιές συνήθειες κλπ... Εγώ έχω γραφτεί και σχεδόν κάθε μέρα μου στέλνουν e-mail και μου δείνουν μικρές χρήσιμες συμβουλές. Κυρίως στους αρχάριους θα φανεί πολύ χρήσιμο:

www.birdtricks.com
 
Να περάσεις ώρες σε ένα site χωρίς πληροφορίες το οποίο απλά διαφημίζει τα προϊόντα του; Είσαι σίγουρος ότι το είδες καλά το site; αλλιώς κάτι δεν κάνω εγώ σωστά γιατί βλέπω μόνο σελίδες που διαφημίζει ότι θα κάνει τον παπαγάλο σκυλάκι σε 15 λεπτά ΑΝ πληρώσουμε κάποια $. Γενικά είμαι δύσπιστος με αυτά τα sites, ιδίως όταν δεν βλέπω κάποιες χρήσιμες συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες των παπαγάλων πάρα μόνο με χρήματα. Εγώ κάποια που έχω βρει με χρήσιμες πληροφορίες όμως και με έχουν βοηθήσει άπειρες φορές τα έχω μαζεμένα εδώ http://www.birdsworld.gr/links.html
 
Να περάσεις ώρες σε ένα site χωρίς πληροφορίες το οποίο απλά διαφημίζει τα προϊόντα του; Είσαι σίγουρος ότι το είδες καλά το site; αλλιώς κάτι δεν κάνω εγώ σωστά γιατί βλέπω μόνο σελίδες που διαφημίζει ότι θα κάνει τον παπαγάλο σκυλάκι σε 15 λεπτά ΑΝ πληρώσουμε κάποια $. Γενικά είμαι δύσπιστος με αυτά τα sites, ιδίως όταν δεν βλέπω κάποιες χρήσιμες συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες των παπαγάλων πάρα μόνο με χρήματα. Εγώ κάποια που έχω βρει με χρήσιμες πληροφορίες όμως και με έχουν βοηθήσει άπειρες φορές τα έχω μαζεμένα εδώ Avian World_Wanted
Αν δεν το ανέφερα συγγνώμη.. Ναι ισχύει αυτό που λες, αλλά παρόλα αυτά έχει και χρήσιμα βιντεάκια που είναι δωρεάν και με αυτά κάτι μαθαίνεις και κάνεις τη δουλειά σου σε κάποια πράγματα..Ok μπορεί να σε πρήξει λίγο για τα προιόντα του, όπως και στα mail που μου στέλνει, αλλά μαζί με αυτά όλο και κάτι μαθαίνω που δεν το έχω ξανακούσει..
 
αν το ψαξεις καλυτερα θα δεις οτι ειναι πολλα τα βιντεο. Για παραδειγμα δεν ηξερα οτι προσεγγιζεις ενα πουλι που δαγκωνει με την γροθια σφιγμενη και με φορα προς τα μεσα. το δειχνει σε ενα βιντεο ο τυπος. Δεν μπορει να ανοιξει τοσο το στομα για να δαγκωσει το πουλι.
θα δεχτεις καταιγισμο απο μειλ για να αγορασεις τα βιβλια κτλ αλλα τιποτα δεν ειναι τσαμπα στις μερες μας
 
Αυτό το θεωρώ από τα πολύ πετυχημένα youtube... birdtricksstore.com/PowerPause
 
Back
Top