Ασθένειες Μαδανε τα καναρια μου

Πόλη
Κερατσίνι
καλησπερα. Εχω 11 καναρια εκ των οποιον τα 6 τα εχω βαλει ηια ζευγαρωμα, το προβλημα ειναι οτι αδω και καποιες μερες τα 5 μου εχουν αρχισει και μαδανε, σςημερα η μια θηληκια που την προσεξα εχει χασει πολλα απο την μια φτερουγα. Να ανησηχω;

Δώσε στο νερό τους πολυβιταμίνη, σίγουρα. Τώρα μπορεί να με συμπληρώσει και κάποιος ποιο έμπειρος.

να θεωρησω δεδομενο οτι πρεπει να τους εχεις διαθεσιμο οσο θελουν υλικο φωλιας, αλλιως ισως μαδιουνται για να χτισουν φωλια.
σε διαφορετικη περιπτωση η περιοδος για πτεροροια δεν ειναι φυσιολογικη😕

η αλλαγη λογικα δειχνει να ειναι προς καλυτερο περιβαλλον (εκτος αν ειναι καπου που κατι τα ενοχλει, φασαρια κλπ) αλλα αν ειχανε συνηθισει σε ενα συγκεκριμενο περιβαλλον ισως ειναι καποια αντιδραση προσωρινη. Αν δεν υποψιαστεις καποιους παθολογικους παραγοντες με τη βοηθεια του αρθρου τοτε εξασφαλισε ενα περιβαλλον ηρεμιας για τα πουλια(πχ μακρια απο κατοικιδια οπως γατες, σκυλους κλπ), δωστους καθημερινο μπανιο(μην τους το αφηνεις πολυ ωρα και πινουν απο κει ) και βελτιωσε με φρεσκα φρουτα και λαχανικα τη διατροφη τους. Τους δινεις καποια πολυβιταμινη αυτον τον καιρο;

οχι,θα μου προτεινης καποια;υπαρχει περιπτωση λογο του προβληματος αυτου η θηληκια ενο καθεται να μην γεννα

υπαρχουν αρκετα που πιστευω ειναι εξισου καλα αρκει να προσεχουμε τις δοσολογιες και να μην υπερβαλλουμε. Κοιτα τι εχει εκει που ψωνιζεις και πες μας.χωρις να ειναι δεσμευτικο αυτο που εχω στο νου μου για την περιπτωση ειναι το mutavit της ορλουξ το οποιο αν το παρεις θα το χρησιμοποιησεις και στην περιοδο της κανονικης πτερροροιας. Απο τη στιγμη που δεν δινεις καποιο αλλο για την προετοιμασια της αναπαραγωγης αποτελει καλη περιπτωση γιατι υστερει λιγο του προτεινομενου απο την εταιρια για αυτη την περιοδο fertivit σε βιταμινη ε αλλα εχει επιπλεον αμινοξεα χρησιμα για τη δημιουργια ζωικων ιστων και την αναπτυξη.Εδω μπορεις να βρεις και αλλα Φάρμακα - Συμπληρώματα για καναρίνια, περιστέρια, παπαγάλους μπαινοντας σε καθε εταιρια

Back