Ασθένειες Μαλλον αναρρωνει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης leon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Έδεσσα
Καλημέρα σε 'ολα τα παιδια στο forum!
χθες σας είπα για ένα καναρίνι που είχε κάποιο προβλημα δυστηχως στην πόλη που ζω δεν υπάρχει πτηνίατρος. Πήγα σε έναν κτηνίατρο ο οποίος γνωρίζεικαι μου είπε ότι δεν είναι ακάρεα αλλα (χρονέα παθηση του αναπνευτικου)καπως ετσι δε θυμαμαι ακριβως και μου έδωσε μια σκονη για το νερακι του σε πεντε σακουλάκια με τις ιδανικλες δόσεις.
δεν είμαι κ γω συμφωνος με τα φαρμακα αλλα σημερα το πρωι που σηκωθηκα για τη δουλεια εκει που πηγενες διπλα του να ακούσεις το τριγλισμα τωρα απο την πορτα του δωματιου που ειναι(το χωρισα απο τα άλλα)ακουγοταν βραχνα.. Αλλα ακουγόταν.Ισως να είναι ιδέα μουαλλα δεν νομιζω πρεπει να είναστε σε καλό δρόμο... Μπορεί να με βοηθησει καποιος με το δαχτυλιδι αν του πω τι γράφει παντως ειναι γκρι αν αυτο βοηθάει σε κάτι.😱
καλημέρα σε όλους..

Όσο και να μην συμπαθούμε ορισμένοι τα φάρμακα θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι εντελώς απαραίτητα αν θέλουμε το καλό των πουλιών μας. Θα σου έλεγα να είσαι συγκρατημένα αισιόδοξος γιατί ο χρόνος από τη χορήγηση του φαρμάκου μέχρι τώρα είναι πολύ λίγος για να βγάλει κανείς συμπεράσματα.

Ποιο φάρμακο σου έδωσε;

Εύχομαι περαστικά :)

μπορεί να με βοηθησει καποιος με το δαχτυλιδι αν του πω τι γράφει παντως ειναι γκρι αν αυτο βοηθάει σε κάτι.😱
Το ότι είναι γκρι απλώς δεν βοηθάει. Μπορείς να μας πεις όμως τι γράφει επάνω

Όσο και να μην συμπαθούμε ορισμένοι τα φάρμακα θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι εντελώς απαραίτητα αν θέλουμε το καλό των πουλιών μας.
Πιστευω επισης, οτι τα φαρμακα θα πρεπει να τα δινουμε την καταλληλη στιγμη, διοτι μπορει καποιο προβλημα να εξελιχθει σε χρονιο αδικως!

Δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς φάρμακο μου έχει δώσει όπςσ σας είπα μου το έβαλε σε δοσεις κ μου είπε καθε πότε να το χρησιμοποιώ. Επίσης ευχαριστ'ω για τα περαστικά, που εύχομαι να είναι,!

Δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς φάρμακο μου έχει δώσει όπςσ σας είπα μου το έβαλε σε δοσεις κ μου είπε καθε πότε να το χρησιμοποιώ. Επίσης ευχαριστ'ω για τα περαστικά, που εύχομαι να είναι,!

Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε απαραίτητα όταν πηγαίνουμε στον γιατρό. Δηλαδή πριν φύγουμε να ξέρουμε απο ΤΙ πάσχει το πουλάκι και ΤΙ (ονομαστικά)φάρμακα μας έδωσε. Ετσι αποκτούμε εμπειρία για τυχόν μελλοντικές ίδιες καταστάσεις αλλά και βοηθάμε τους φίλους μας εδώ στο φόρουμ.

Καλησπέρα στην παρέα
το δαχτυλιδι ειναι ασημι ΗΟ55\06\FOI256
κ ήθελα να σας ρωτησω τι μπορεί να καταλάβει κάποιος απο το δαχτυλίδι ενός καναρινιού;

Την χώρα προέλευσης, την χρονολογία γεννήσεως, τον αριθμό του εκτροφέα και τον αύξοντα αριθμό του πουλιού.

Όντως εχεις δίκιο μάκη έτσι πρεπει να λειτουργούμε πηγαίνοντας σε κάποιον ειδικό.

το δαχτυλιδι ειναι ασημι ΗΟ55\06\FOI256

Την απάντηση στην έδωσε πολύ σωστά ο Σταύρος!

Αυτό είναι από Ιταλία και το πουλί γεννήθηκε το 2006 :)

κ ήθελα να σας ρωτησω τι μπορεί να καταλάβει κάποιος απο το δαχτυλίδι ενός καναρινιού;

Αν το δαχτυλίδι είναι κλειστού τύπου μπορείς να καταλάβεις το έτος γέννησής του, την χώρα προέλευσής του και τα υπόλοιπα δηλώνουν τον κωδικό εκτροφέα και τον αύξων αριθμό του πουλιού.

Τώρα είδα ότι απάντησε η Τζίνα, συγνώμη!☹

Oταν λέμε κλειστού τύπου τι εννοούμε κ κατι άλλο υπάρχουν στανταρ κωδικοι για χώρες, εκτροφείς μπορει κάποιος να τα βρεί κάπου;
ή όταν λέμε αυξων αριθμό του πουλιου τι εννοούμε;

Oταν λέμε κλειστού τύπου τι εννοούμε

Υπάρχουν τα ανοιχτά και τα κλειστά δαχτυλίδια 😉

κ κατι άλλο υπάρχουν στανταρ κωδικοι για χώρες, εκτροφείς μπορει κάποιος να τα βρεί κάπου;

ή όταν λέμε αυξων αριθμό του πουλιου τι εννοούμε;

Είναι ο αριθμός του πουλιού:)

κατα την γνώμη σας κ την εμπειρία σας κυρίως υπαρχει καποια χώρα που να παραγει καλα πουλια;(καναρίνια)
Υπάρχει φιαφορα απο χωρα σε χώρα;

Πιστεύω ότι η χώρα που βγάζει τα καλύτερα πουλιά είναι το σπίτι σου.
Δηλαδή είναι το κλουβί που έχεις δυο πουλάκια και κανείς το χόμπι σου, που τα βλέπεις να παίζουν μεταξύ τους, να σου κάνουν αυγά, να βγαίνουν τα ΔΙΚΑ σου πουλάκια και το ωραιότερο να τα βάζεις στο κλουβί και να τα ακούς να κελαιδανε.

Αυτή είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη χώρα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
Συμφωνώ απόλυτα πως με τα εισαγόμενα πουλιά(αναφέρομαι κ στην συζητηση περι βουλγαρίας) υπάρχει προβλημα σιγουρα απο θέμα θγείας των πτηνων παλιότερα είχα δει βιντεάκι μέσα απο εκτροφείο της βουλγαρίας κ ήταν κυριολεκτικα απαισιο.. Είναι αυτό που λένε ούτε ζώα δεν ζουν εκεί μέσα. κι όμως υπάρχει κόσμος που πάει κ αγοράζει μαζικα αυτό διασταυρ. στην τίμη 2 ευρώ παιδια έλεος, κ ακόμα συμφωνω με όσους μίλησαν για στήριξη ελληνικών εκτροφείων, κ αυτά βέβαια εφόσον είναι σωστα κ τήρουν τις προδιαγραφές. Γι'αυτό στηρίζουμε ελλάδα.
Τι γνώμη έχετε για τα ιζαμπέλα βασικά τι χαρακτ. αυτή την ράτσα καναρινιών;
Ευχαριστώ λεων

...
Τι γνώμη έχετε για τα ιζαμπέλα βασικά τι χαρακτ. αυτή την ράτσα καναρινιών;
Ευχαριστώ λεων

-Tην ερώτηση πρέπει να την υποβάλεις σαν νέο θέμα, στα γενικά.

Εχεις απόλυτο δίκιο μάκη, ευχαριστω για την διόρθωση κ κυρίως την υπενθύμηση.

Back