Φροντίδα Μας επισκέφτηκε περιστέρι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης madis5
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

madis5

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουλ 2021
Μηνύματα
2
Πόλη
Ουρανούπολη
Καλησπέρα, εχθες το πρωί μπήκε στο μαγαζί μας ένα περιστέρι. Αρχικά ,επειδή δεν έφευγε αλλά περπατούσε τριγύρω χωρίς να ενοχλείται από κόσμο ή από εμένα, σκέφτηκα και του έβαλα νερό σε ένα πιάτο λίγο βαθύ. Ήπιε πολύ, έκανε μπάνιο, έφαγε ψιχουλακια και στάρι και παρέμεινε στον χώρο. Ρώτησα φίλο που έχει περιστέρια αν συμβαίνει κάτι .Μου είπε ότι είναι ταχυδρομικό, θα ξεκουραστεί και θα φύγει μόνο του.Το πιάσαμε να δούμε μήπως είχε κάποιο τηλέφωνο στο βραχιολακι του αλλά όχι μόνο αριθμούς. Ως χώρα αναγράφει Dv, ξέρει κάποιος τι χώρα είναι?
Τώρα που σας γράφω συμπληρώνονται 24 ώρες στο μαγαζί μέσα, είναι φυσιολογικό? Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να το βοηθήσουμε? Διάβασα για κτηνίατρο που λέτε κάπου αλλά όσο και να προσπαθώ να την βρω, είναι σε διπλανό χωριό, δεν μπορώ.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
 

Συνημμένα

  • IMG_20210728_103713.webp
    IMG_20210728_103713.webp
    226,3 KB · Προβολές: 22
Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για να το βοηθήσουμε?
Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να του προσφέρετε τροφή , νερό και προστασία από γάτες.
ώρα που σας γράφω συμπληρώνονται 24 ώρες στο μαγαζί μέσα, είναι φυσιολογικό?
Είναι φυσιολογικό, είναι εξοικειωμένα με την ανθρώπινη παρουσία.
θα ξεκουραστεί και θα φύγει μόνο του
Αυτό είναι σίγουρο.
Διάβασα για κτηνίατρο που λέτε κάπου αλλά όσο και να προσπαθώ να την βρω, είναι σε διπλανό χωριό, δεν μπορώ.
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος επίσκεψης σε Κτηνίατρο δείχνει υγιέστατο.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου! Αυτά τα κάναμε ήδη, το νεράκι του το αλλάζω συχνα και του έχουμε βάλει στάρι και ψίχουλα ψωμιού .του βάλαμε και μια μπλούζα σαν φωλιά μήπως θέλει να ξεκουραστεί!
Όποτε όλα καλά, θα περιμένουμε να ξεκουραστεί και να πάει στο καλό!
 
Φίλε μου ο Ιωάννης σου απάντησε κατάλληλα . Ο ταχυδρόμος είναι Γερμανός στην καταγωγή και προφανώς από κάπου μπερδεύτηκε . θα δυναμώσει και θα φύγει . Μακάρι να σου έμενε και να έμπαινες στο τριπάκι με τα ταχυδρομικά . Σε έναν αγώνα προ λίγου καιρού από το εξωτερικό προς Θεσ/κη χάθηκαν από άγνωστη αιτία πολλά πουλάκια , ίσως να είναι μεταξύ αυτών και αναζητώντας το σπίτι του εξαντλήθηκε . Καλή συνέχεια.
 
Back
Top