Ασθένειες Μαύρισαν δάκτυλα του καναρινιού μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pandal2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

pandal2

PB New Member
Εγγραφή
30 Σεπ 2020
Μηνύματα
1
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα! Χθες παρατήρησα πως στο καναρίνι που έχω του μαύρισαν 2 δάκτυλα στο δεξί πόδι και 1 στο αριστερό ( δεν έχει μαυρίσει το κάθε δάκτυλο ολόκληρο αλλά ένα μέρος μαζί με το νύχι). Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το ποιες ενέργειες πρέπει να κάνω. Λόγω του ότι κανένας κτηνίατρος δεν υπάρχει στην περιοχή μου που να ασχολείται με πτηνά θα ήθελα να μου πει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα, αν πρέπει να του κάνω ακρωτηριασμό και τι εργαλεία θα χρειαστώ.
 
Ποια περιοχη εισαι; βρες το ποιο κοντινο κτηνιατρο στειλε φωτο κοπρανα, βιντεοκληση μπορεις να κανεις. Υπαρχει κςι το κτελ παιρνεις το πουλι και πας. Επισης χαρις κτηνιατρο ξεχνα τα οδικα πτηνα. Αν υαρχει πετσοπ η καποιο πτηνοτροφειο με καποιο ιατρο θα συνεργαζοντε.
 
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τί μπορείς να κάνεις. Θα σου πρότεινα να μην επιχειρήσεις σε καμία περίπτωση ακρωτηριασμό μόνος σου χωρίς να ξέρεις καν περί τίνος πρόκειται. Ακόμα και να απαιτείται, θα θέλει ειδικές γνώσεις για να μην κάνεις μεγαλύτερο κακό παρά καλό!
 
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το ποιες ενέργειες πρέπει να κάνω.
Να βάλεις μια - δυό καθαρές κοντινές φωτογραφίες. Μπορεί να είναι απλά μια φυσιολογική διασπορά της μελανίνης και τίποτε περισσότερο.
 
Back
Top