Διατροφή Μείωση του κόστους των τροφίμων για σας παπαγάλος

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Πόλη
Cordova, USA
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ωραίο άρθρο:

Winged Wisdom Pet Bird Magazine - Reduce Your Bird's Food Bill (Αγγλικά)

Εξετάζει ορισμένες τροφές πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να θεωρηθούν έχουν να προσφέρουν τα πτηνά. Πολλοί από μας προσφέρουν μια ποικιλία τροφίμων στα πτηνά μας.

Το άρθρο αυτό αναφέρει pomegranate (ροδι) Μήπως κάποιος από εσάς να σας προσφέρουμε ότι τα πτηνά; Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν να προσφερθεί να μου conures. Ωστόσο, δεν προσπαθήσουν οι σπόροι. Θα πίνουν χυμό pomegranate όμως.

Πολυ ωραιο το αρθρο Jamie! Εγω κολοκυθα δεν εχω δωσει ποτε στο Φοιβο διοτι δεν πηραμε ποτε. Αλλα κολοκυθακια (zucchini) του δινω αρκετα συχνα!

Το ροδι βεβαια ειναι ισως το αγαπημενο του φρουτο! :D Τα τρωει συνηθως ολα τα σπορια ροδιου που θα του δωσω (και φτυνει και τα κουκουτσια :D , αν και ενα αρθρο που διαβαζα προχτες ελεγε οτι αν καποια πουλια τα τρωνε ειναι ασφαλη) και πριν απο ολα τα αλλα φρουτα!

Έχω διαβάσει κάποια από τα άτομα που χρησιμοποιούν πολλοί Κολοκύθες και γλυκοπατάτες ως βάση για τα πουλιά της δίαιτας. Πιστεύω ότι αυτές είναι μερικές από τις πιο υγιεινή των λαχανικών. ροδι, όπως αναφέρατε, είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα για να φάνε. Εδώ ο χυμός είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλους χυμούς φρούτων. Ωστόσο, το ροδι τα φρούτα είναι σε λογικές τιμές.

Φαντάζομαι σας Amazon ροδι τρώει τους σπόρους προς σπορά :D

Πολυ ωραιο το αρθρο Jamie! Εγω κολοκυθα δεν εχω δωσει ποτε στο Φοιβο διοτι δεν πηραμε ποτε. Αλλα κολοκυθακια (zucchini) του δινω αρκετα συχνα!

Το ροδι βεβαια ειναι ισως το αγαπημενο του φρουτο! :D Τα τρωει συνηθως ολα τα σπορια ροδιου που θα του δωσω (και φτυνει και τα κουκουτσια :D , αν και ενα αρθρο που διαβαζα προχτες ελεγε οτι αν καποια πουλια τα τρωνε ειναι ασφαλη) και πριν απο ολα τα αλλα φρουτα!
Μπορουμε να δωσουμε κ στα Budgies ροδι ή μηπως ειναι μικρα για να μπορεσουν να τα φανε. Αν κ τα δικα μου δεν τρωνε φρουτα, απλα προσεξα τη ροδια στον κηπο μου σημερα που ειναι φορτωμενη κ θυμηθηκα το ποστ του Jamie κ σκεφτηκα να ρωτησω, αν ειναι ασφαλες γι'αυτα θα προσπαθησω να τους δωσω!
Υ. Γ. Αν καποιος παπαγαλοφιλος περναει απο Κατερινη κερναμε ροδι!

Μπορουμε να δωσουμε κ στα Budgies ροδι ή μηπως ειναι μικρα για να μπορεσουν να τα φανε. Αν κ τα δικα μου δεν τρωνε φρουτα, απλα προσεξα τη ροδια στον κηπο μου σημερα που ειναι φορτωμενη κ θυμηθηκα το ποστ του Jamie κ σκεφτηκα να ρωτησω, αν ειναι ασφαλες γι'αυτα θα προσπαθησω να τους δωσω!
Υ. Γ. Αν καποιος παπαγαλοφιλος περναει απο Κατερινη κερναμε ροδι!

Δεν υπαρχει προβλημα, να τους δωσεις. :) Εξαλλου το ραμφος τους ειναι ικανο για πολλα περισσοτερα απο κοκκους ροδιου! :D

Δωστους δοκιμαστικα μερικους κοκκους και δες αντιδρασεις! 😉

Εμένα ενώ πρώτα τα λάτρευε τα ρόδια, τώρα περνάει τη φάση του ''μπλιάχ'' ☹
Ελπίζω κάποια στιγμή να του ξανάρθει. 🙂

Παιδιά έχω ροδιά στην αυλή αλλά ακόμα δεν έχω ρόδια. Εχω όμως υπέροχα χαρούπια που ο macaw μου τα λατρέυει όπως και τα lychee. Με αυτά.. μπαίνει στο κλουβί το βράδυ!

Back